sen test ettin onayladın sence olmuşmu ne dersinbişey sorucam o çanta çok yüksekte olmuş artçıyı rahatsız etmezmi:silent:
kabiliyetli insan... severim kendisini... bi kac sefer benim makinayla da ugrasmıstı sagolsun...
abi becerikli adamsın vesselam.. yeni çalışmalarını merak ediyorum..![]()
Selam başarılı bir çalışma olmuş bende bizim evin balkonuna ferforjeden korkuluk ve içerideki artan mermerden bir sehpa yapmıştım. Eskitme boya ile süper görünüyor yanlız 1 sene dışarda kalınca yağmur ve diğer etkenlerden kaynak yerlerinden paslanmaya başlıyor. Umarım antipas bir boya vardır altında.
Bu arada benim bagaj 46 lt kappa ve üzerinde max 5kg ve 120km sınırları var.
Şimdi sizin bu yaptığınız aparatın sınırlarını test ettiniz mi? :silent:
Bir de seri üretim olayına geçince bu ferforjelerin ok uçları ve süslemeleri var onları da eklersiniz sanırım.
Sonuç bencede sağlamlık önemli görüntü 2. planda ama bu çalışma güzel olmuş. Hele ki para kazancı süper.
NOT: Mangala bizi de çağırın:queen:
sen test ettin onayladın sence olmuşmu ne dersin![]()
sen test ettin onayladın sence olmuşmu ne dersin![]()
kendileri kobaymı oldu yani :silent:![]()
Bunlar olmaz...Baksana hepsi ezik ve siyah boyaları yok.....![]()
kanka keşke moto blok koruma demirinde kullandığın malzemeyi kullansaydn...ama galiba hafif malzeme olsun diye bunu seçtin...
O esnemelere ve yüke dayanmaz dı boru.... Zaten givinin yaptığı da içi boş boru..
Zamanla zıplaya zıplaya kaynak yerlerinden kırılıyor.... Kullananlar bilir... Yüke de pek gelmiyor.... Givininkini toplasan yarım kilo gelmez..... Bizim yaptığımız çok ağır oldu be yaww....3 kilo falan....
Dediğim gibi bu konuda hassasım...Görüntüden çok işlevi önemli.... O kadar da genç diiliz artık.... bırak biraz çikin gözüksün önemi yok.........:cat::cat:
oda nazarlık olsun...çikin olsun o zaman...:cat:
O kadar da çikin durmuyor yawww..... Valla benim hoşuma gitti ne yalan diyim.... :cat::cat::cat:
kanka sonucta bildiğimiz er 5...er 5 arkasındaki kelebek misali çanta..:cherry::wiinkk:
[/URL]
[/URL]
[/URL]ben buna yorum yapmıyorum sen artçı kızımız nasıl onu söyle sana 1 numara olduğunu söylemekte haklımıymışım eski artçıdır o bilir işini :cat: