- Konu Yazar
bu gün protesto konvoyundan sonra motoru park ettim evin önüne.iftar yemegi için çocukları alıp arabayla gitmiştim.bizim sokakta her zaman park sorunu vardır,zaten motosikleti araç diye kaale'de almaz diger araç sürücüleri malesef,hep izah ederim ama kafaları minik almıyor ne desem.sonun'da aklıma gelen başıma geldi,Korkut ben demiştim dersin şimdi.arabayı akşam dönüşte park sorunu olmasın diye arabayı çektiğim yere motosikleti çektim ,bağladım,üzerini'de örttüm ellemesinler sağını solunu kurcalamasınlar diye. ama sağolsun bizim komşu arabayla benim motorun arasına girmek için inat etmiş,sanki başka yer yok benim motoru yatırmış yere sağolsun insan düşürdün madem bir telefon aç degilmi,ne denir böylelerine dilim dönmüyor . cadde bostan sahilden sinan arkadaşı yolcu ettim eve döndüm.baktım motor üstü örtülü duruyor,ama motorla öndeki araç arasına bizim komşu kangosunu sokmuş milimetrik mesafe.tam eve çıkıcam alt komşunun çocugu Tamer abi üst komşu senin motoru yere düşürdü demezmi zaten alalı 10 gün olmuş aman birşey olmasın diye üzerine titriyoruz ! buyur burdan yak.akşam karanlıgı gözüme görünen bizim Tiger egzoz yamulmuş,ezilmiş,egzoz tekere doğru bakıyor.sanki gidon yamuk gibi.gidon kilitliydi ondan oldu büyük ölçüde galiba.çalıştırdım motoru tuhaf bir ses yok gibi ama sabah ola hayrola.vatandaş motorun sesini duyuyor ama cama çıkıp bakmıyor bile,birde komşu.yarın bir göstereyim motoru bakalım başka bir arızası filan varmı.büyük ölçüde yaptıgı masrafa yanaşmıyacaktır ama hiç işim olmaz komşu filan,babam olsa tanımam motoruma ve ya arabama zarar vereni,huyum kurusun.
sonuç o yanaşmazsa bir polis çagırıp tutanak tutturmak olucak,nasıl olsa sokakta şahitler'de var.eve geldiğimde uykum vardı sağolsun uykum'da kaçtı sayesinde.temennim başka sıkıntısı olmaması.
böyle komşular insanı motordan'da sogutuyor valla.
sonuç o yanaşmazsa bir polis çagırıp tutanak tutturmak olucak,nasıl olsa sokakta şahitler'de var.eve geldiğimde uykum vardı sağolsun uykum'da kaçtı sayesinde.temennim başka sıkıntısı olmaması.
böyle komşular insanı motordan'da sogutuyor valla.