danger0' Alıntı:.....
( cango, DD abimiz mimardı hatırladığım kadarıyla)
dj_emre' Alıntı:bide dövseydiniz bee biri oh iy olsun diyo biri arkandakine acı diyo biri hava atıyosun diyo ne hava atacam allan 125 lik çin malıyla 15 bin dewire cıksam noolur bu sitede 1 ton 1000 cc nin üstunde motoru olan adamlar var onlaramı hava atacam allah allah ne biçim iş bu yaaa allah vermesinde bi gün sinirli binersiniz motorada bakalım siz neler yapıyosunuz oramla gülerim onlara o zaman 1 günde 4 kişiyle tartısıpta motora bindim 3 dakka sonra düştüm 3tane küçük bira içtim en son motorun ustunde arkadımlada 2. defa tartışınca olan oldu iştee bence danılt bile buna dayanamazdı dd abi yani 3 aydır bindiim motordan bu sdartlar altında düştüm bence eger düşmeseydim bu işte bi gariplik olacaanı düşünürdüm
bunların olmasının tek sebebi ne alkol nede tecrübesizlik sadece o anki kimseyi tanımayan sinirim bu gunde yine 3 bira içip motora bindim her zamanki gibi 60 ın üstune cıkmadan ewe geldim bu kazanın sebebi alkol diyenler yanılıyorrrrrr
eger iyi olnuş canıma deysın diye cewap yazacaksanız lütfen yazmayın bu konuyuu dusundukce yeterince sinirlerim bozuluyo birde siz gelmeyin lütfen üstüme