enteresan kayalar

internette dolaşırken buldum bu resimleri ve sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar düzmece diyen olacaktır mutlaka dzümece mi diil mi bilmiyorum ben internette buldum

Bir tanede ben arabistan çöllerinde görmüştüm. oturmuş bir aslana benziyordu.

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Gerçekten ilginç ama düzmece olduğunu sanmıyorum su böyle inanılmaz bişey işte mükemmel şaheserler yaratıyor :cat: ama 1. ve 3. fotodaki kayalar dağda gibi sanki onlar el işi olabilir :silent: hangi sitede bunlar başka foto varmı? Paylaşım için saoll :rendeer:

gerçek olabilirler ama ben bununla ilgili bir belgesel seyretmiştim bu insan beyniyle ilgili bişey. gördüğümüz şeyleri başka şeylere benzetme eğilimimiz varmış özellikle surata

H@S@N' Alıntı:
Gerçekten ilginç ama düzmece olduğunu sanmıyorum su böyle inanılmaz bişey işte mükemmel şaheserler yaratıyor :cat: ama 1. ve 3. fotodaki kayalar dağda gibi sanki onlar el işi olabilir :silent: hangi sitede bunlar başka foto varmı? Paylaşım için saoll :rendeer:

walla sitenin adını hatırlamıorumm ordan oraya geçerken siteler arası ozaman gördüm

bunlar gerçekmi yoksa photoshop mu kokuyor. bendede bunun gibi fotolar vardı. surat ve hayvan görünümlü kayalar dağlar...

gerçek veya değil benim hoşuma gitti.Şu anda nerde olduğunu hatırlayamıyorum ama türkiyede bi dağ nın tepesi gökyüzüne bakan Atatürk profiline benziyor baya bilen gören var bunu.aklıma geldi söylüyüm dedim :rendeer:

Atatürk Silueti - ARDAHAN

undrcostr5af.jpg

ilk kez bir çoban tarafından fark edilmiştir atamızın yüzü. hersene gözükür ve bir şenlik havasında kutlanır :rendeer:

Gömeç'te de var Atatürk silüeti. Balıkesir'den Ayvalık'a giderken sol tarafta kalıyor. Silüeti dağın kendisi oluşturduğu için (gölgesi değil yani) her zaman görebilirsiniz. Bir tane de tabela var tan o noktada, sola bakın felan diyordu galiba.

gömeçteki atatürk anıt tepesi ilk gordugumde hayretler icinde kalmıştım.. gercekten muazzamdı.. sanatcımız kayahanda gömeçte yaşıyor gercekten guzel yerler...

Gomec_001.jpg

anittepe.jpg

evet bende gördüm gömeçteki yeri inanılmaz harika biyer

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar