Enteresan bişeler oldu ama ölüyoduk galiba

motorun oraya girdiğini düşünemiyorum çok büyük kaza atlatmışsın. çok geçmiş olsun.

motorla hic bir zaman acele etme hele arkanda biri varken hic etme sanki yurt canınızdan kıymetli cok yanlıs hareketler bunlar çokkkk

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
yanında bayan olduğu için herkes bu konuda bukadar duyarlı olmayabilir ama o herifi ben olsam orda konuştururdum kendi yöntemlerimle tabi tek olsam

şimdi o logar kapağını açan şahıs , biri o logar kapağı yüzünden ölse ve yaralansa taksirli suç işlemiş mi oluyor sayın savaskayan

Geçmiş olsun, bayındırlık ve dünya bankası gerçekten tehlikeli motosiklet adına yavaş ve temkinli gitmek lazım.

geçmiş olsun ama kapagı kapatmanı taktirle karşılıyorum herkes böyle davranmaz.örnek alsınlar motorcuları.

Süper Moderatör (BBRR)
yol herzaman tehlikelerle doludur. kimi zaman logar kapağı olur bu kimi zaman annesinin elinden kurtulup yola fırlayan bi çocuk kimi zaman bi kum bi mıcır birikintisi, kimi zaman aynaya bakmadan yola fırlayan bi sürücü

son giriş saati yaklaşıyor diyede hızlı gidiyorum geç kalmasın diye, sonra uğraştırıyolar yurtta. Neyse hızlıca gidiyoruz
,

Ama sen her durumda haksız olursun. kız arkadaşın saatini ayarlayacak , zamanında kalkacak otobüs yok demişsin bu bellideğilmi neden son ana kadar bekliyosun. daha geçen bir arkadaşımızı ve arkasında nişanlısını kaybetik .. O çukura ön tekerin girseydi motor takla atsaydı şimdi ucuz atlattık diyebilirmiydin .. şehiriçi hız limitleri belli sanada yazık arkanda taşıdığın o kızada ...

geçmiş olsun kardeş.....ok çukuru kapağı yüzünden kaza pek hoş bir şey olmasa gerek...çok .oktan bir durum olsa gerek...:)

Ama sen her durumda haksız olursun. kız arkadaşın saatini ayarlayacak , zamanında kalkacak otobüs yok demişsin bu bellideğilmi neden son ana kadar bekliyosun. daha geçen bir arkadaşımızı ve arkasında nişanlısını kaybetik .. O çukura ön tekerin girseydi motor takla atsaydı şimdi ucuz atlattık diyebilirmiydin .. şehiriçi hız limitleri belli sanada yazık arkanda taşıdığın o kızada ...

o kadarda hızlı diildim tabiki:) sonuçta motor belli, hafif yokuş yukarı bi yoldu, hızımda max 50-60, yol karanlık olduğundan önceden göremedim, scooterların farları malum, el feneri gibi

ucuz pahalı okutur motoru :) sen orda istersen can çekiş.Allah korumuş geçmiş olsun bakalım daha neler görcez su dünyada

keşke foto çekseydin cep tel ile Geçmiş olsun.

bu arada yolun ortasında o tip kapakların olması normalmi?

keşke foto çekseydin cep tel ile Geçmiş olsun.

bu arada yolun ortasında o tip kapakların olması normalmi?

türkiyede olmaması anormal olurdu:) ama bu bahsettiğim yolun birçok yerinde iki tane yanyana bile var, anlam veremiyorum

fotoda hiç aklıma gelmedi, bi gariplik olduğunu anlayıp uzaklaştık ordan. gerçi çekemezdim zaten karanlıktı

Moderatör
Geçmiş olsun, lastiklerin ufak olduğundan çok kötü sonuçlar doğururdu oraya girmen. Sanırım o kapakları söküp satıyorlar, haber bültenlerinde de çıkmıştı. İnsanlar ne yapacağını şaşırdı artık.

Bizim buralarda takılı kapak, üzerinden geçen aracın etkisiyle yerinden çıktı ve dengesi bozulan aracın kaza yapmasına sebep oldu. Belediyenin dikkatsizliği galiba..
beynimin bir köşesinde öyle bir yer etti ki bu kapakları her gördüğümde aklıma geliyor. ve üzerinden geçmemeye dikkat ediyorum.
iki teker üstündeyiz. ve her şeye dikkat etmek zorundayız. Özellikle vurdumduymazlığın kol gezdiği sevgili yurdumuzda

Bizim buralarda takılı kapak, üzerinden geçen aracın etkisiyle yerinden çıktı ve dengesi bozulan aracın kaza yapmasına sebep oldu. Belediyenin dikkatsizliği galiba..
beynimin bir köşesinde öyle bir yer etti ki bu kapakları her gördüğümde aklıma geliyor. ve üzerinden geçmemeye dikkat ediyorum.
iki teker üstündeyiz. ve her şeye dikkat etmek zorundayız. Özellikle vurdumduymazlığın kol gezdiği sevgili yurdumuzda

aslında ilk o aklıma geldi, bi araba geçmiştir açılmıştır die ama hiç öyle bişey diildi. çok ağır ve yerine tam oturuyodu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar