- Konu Yazar
Yaklaşık 3 saat önce, kız arkadaşım bizdeydi ve yurda dönmesi lazım, malum okullar bitti otobüs yok. Mecbur ben götürmek zorunda kaldım, son giriş saati yaklaşıyor diyede hızlı gidiyorum geç kalmasın diye, sonra uğraştırıyolar yurtta. Neyse hızlıca gidiyoruz, yol da boş, kimse yok. Bayındırlık konutlarının ordan geçerken önümde bi karaltı farkettim, o ne lan derken bir anlık refleksle yana kaçırdım motoru ama anlamadım ne olduğunu, hemen durdum bi baktım arkaya rögar kapağı yanda, ortada kocaman bi delik. İçine bi girsek ya ön teker geride kalıcak yada motor kalıcak biz uçucaz nerelere.Neyse ucuz atlattık diyip gidicekken vazgeçtik, döndük kapağı kapatmaya biz ölmedik başkasıda ölmesin diye, kız arkadaşımında yardımıyla
)) kapattık. O sıra sövüyorum tabi bilmem napiyim vs derken yandaki çimenlerden bi adam fırladı, kafası güzel gibi, böyle bişeler söyledi, bizemi kızdı, belediyeyemi sövdü anlamadım sonra uzaklaştı ordan.
O adammı açtı kapağı, açtıysa niye açtı anlamadım, yeni bi hırsızlık türümü acaba günahınıda almiyim
Uzun lafın kısası dallamanın biri açmış o kapağı hırsızlıkmı yapıcak neyse ama resmen adam öldürmeye teşebbüs.
Yurdada geç kaldık ama çitlerin altından girdi kız arkadaşım
Neyse böylede bi olay yaşadık, paylaşiyim dedim.
O adammı açtı kapağı, açtıysa niye açtı anlamadım, yeni bi hırsızlık türümü acaba günahınıda almiyim
Uzun lafın kısası dallamanın biri açmış o kapağı hırsızlıkmı yapıcak neyse ama resmen adam öldürmeye teşebbüs.
Yurdada geç kaldık ama çitlerin altından girdi kız arkadaşım
Neyse böylede bi olay yaşadık, paylaşiyim dedim.