Engin TEPE ve Falcon 125cc İLE Gezelim Görelim.

Arkadaşlar GEzmek özgür olmak için Motora heves ettim aldım Biniyorum.:)
Antalya manavgat Kumköy beldesinde Mağaza sahibiyim.
Fırsat buldukça gezip göreceğim.

Gittigim gezdiğim yerleri konu olarak bu başlık altında sizlerle paylaşmak istiyorum her gezi için ( ufak çaplı olucak geneli ) Ayrı başlık açmayayım istedim.

Tüm motorcu Kardeşlerimi Allah kazadan beladan korusun.:rendeer:

İlk önce Dükkandan kendime rüzgar için DEri mont ayarladım ama durduğumda Antalyada pişiriyor :mrgreen:

Şimdi ki motorumdan memnunum.
FALCON (ÇELİK) 125CC 9.5 HP 2012 MODEL 19000KM.

Manavgat kumköyde gün batımı,

İlk motorum ( 1 hafta kullandım)
Manavgat ırmagının deniz e dökülen agızı gezi tekneleri ve plaj.

Son düzenleme:
Oooo güzell, tekeriniz hep dönsün, motorunuz ve siz gezen arkadaşlar daimi sağlıkla olun, olun'ki ben'de oturduğum yerden gezmiş kadar olayım ^^ .

Teşekkür ederim ozaman tüm gezen arkadaşlar adına.
DAha iyileri sizlerin olur inşallah. Bizim de olur inşallah :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------

Bugün MAnavgatın Evrenseki beldesine ufak bi gezi yaptım toplamda git gel 40 km.

Hem etrafı tanımak hemde sitres atmak adına.

Köy beldesi ve çogunlukla köy yolları az daha tavuk eziyordum aniden karar değiştirip karşıya tekrar dönmek istedi :mrgreen:

Bir ara öyle bşr yola girdim ki tam cross luk :santa: iyi dagıtmadan getirdik motoru.
Her yer de Zeytin Portakal ve Nar bahçeleri 1 2 sizler için tadına baktım Ama kesinlikle topcase yi doldurmadım :queen::joker:

Geziden kareler...

offf roaaaaddd taptığım yollarrr :queen:

MCV

Güzel resimler.Güzel gezmişsin hemşerim.Paylaşım için teşekkürler.

Düşük cc motorların gezilerini daha bir zevkle takip ediyorum. Paylaşım için teşekkürler.

Kazasız belasız.

Ama korumalarda eksik var. Herhalde tamamlanacaktır değil mi?

Korumalı ekipmanlar sıcak havada terletir ama asfalt yanığı terletmez daha fazla zarar verir.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Evet korumalarda eksiklikler var ehliyeti alana kadar tamamlanacak,
Şuan kask değişti bu geçici idi,
Dizlikler var ayın 15 ine gelir heralde bayram sorunu olursa 20 si komple koruma yeleği.

http://tr.aliexpress.com/item/Motor...ear-Size-M-L-XL-XXL-XXXL-black/727886380.html

Şuanlık ki gezilerde bölge içi ana yol degilde köy yolları agır agır gidiyorum.

Derici olduğum için kkalın dana derisinden de mont yaptırıyorum kendime.

Daha iyilerini alana kadar en iyileri bunlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:27 ----------

Yeni kısa gezimiz,

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/137150-manavgat-gezi-2-
a.htmlhttp://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/137150-manavgat-gezi-2-a.html

Güzel resimler.Güzel gezmişsin hemşerim.Paylaşım için teşekkürler.

Teşekkürler Ehliyet i elimize bi alsak namıssız meb erteledi bu hafta bayram girmeden alıyrduk ne güzel.

Merhaba,

keyifli olmuştur eminim,ağzınızda tatlanmış lezzetleri gördük.. Kazasız belasız inş.

Teşekkür ederim. Kullandıkça neden daha önce motosiklet sahibi olmamışım diyorum. :)

Rabbim kaza bela vermesin kardeşim ehliyet olayını halledince antalyayada beklerim mutlaka.. İşten güçten fırsat bulursam bende o tarafa gelmeyi düşünüyorum

Rabbim kaza bela vermesin kardeşim ehliyet olayını halledince antalyayada beklerim mutlaka.. İşten güçten fırsat bulursam bende o tarafa gelmeyi düşünüyorum

İnşallah ne güzel 28 i sınav vardı ertelediler.

Alayım bi kaş, kepez konyaaltı yapıcam İnşallah.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:20 ----------

Yeni Rotamızı çizdik Manavgat Oymapınar barajını güneşli havada bir ziyaret ederlim. Manavgat ırmagı boyunca bol yeşilli bol virajlı güzel bir yol beni bekliyor.

4RPR2Q.jpg
[/url][/IMG]

bende gecen sezon ve bu yaz side colaklida calismistim hangi magaza slze ait belki bi gun hayalim var izmir alanya yapicam motorlar gerci sezonda 3 kez gidip geliyorum ama otobusle :))o

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar