Enduronun İzinde İki Commuter (OffRoad)

ben aslında dağ bisikletcisiyim. ama motorla çamura girdinmi onun temizlemesi eziyetin önde gideni :)

cbf1000i temizliyorum da bunu pek ellemiyorum. hep kirli, zaten çamurlu görmek hoşuma gidiyor :)

ben temizlemezsem içim rahat etmiyor nedense. sanki benim üzerimdeki çamurmuş gibi bir ağırlık rehavet kaplıyor beni anlatamam :)

Ben çok beğendim , bana göre güzel ivmeleniyor boxer. Merak ediyordum gördüm sayenizde sağolun.

Süper, aksiyon kamerası olsa bende çekmeyi düşünüyorum. Ama size cross şart ben tecrübe ettim onu amörtisörlerin yaylanma kapasitesi fazla olsa iş görür belki commuterlar. :D Hızlı giderken ani bir durumda kaçamadı mı en sona dayanıp can sıkabiliyorlar çünkü. :)

Ben çok beğendim , bana göre güzel ivmeleniyor boxer. Merak ediyordum gördüm sayenizde sağolun.
ivmelenmesi fena değildir hacmine göre. yalnız dün köpekten kaçamadım, yavaş kaldım :)

Süper, aksiyon kamerası olsa bende çekmeyi düşünüyorum. Ama size cross şart ben tecrübe ettim onu amörtisörlerin yaylanma kapasitesi fazla olsa iş görür belki commuterlar. :D Hızlı giderken ani bir durumda kaçamadı mı en sona dayanıp can sıkabiliyorlar çünkü. :)
bi kamera edinip siz de çekin. :) evet cross ihtiycı giderek artıyor, benim durum birazcık karışık. uzun yol yapıyorum ve güzergahımda zorlu yollar olabiliyor. o yollar için tecrübe edinmeye çalışıyorum bir bakıma.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Çok güzel. :cat:
Ellerine sağlık İnzell.

Güzel eğlenmişsiniz :cat:
Size lastik pirelli dura traction lazım :) ben michelin kullanıyorum çamurlu yolda çok kötü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar