Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam testten sonra kafan karışması gayet doğal.Adamlar bütün tek silindirlilileri es geçip vstromu titreşimli ilan etmişler.Bence büyük saçmalık.Ben tek silindirli cbf250 kullandım.Onda bile o kadar titreşim vardı ki 600'lükleri düşünemiyorum bile.Tamam titreşim çin mallarındaki gibi değil ancak farkettirmeden yoruyo insanı.Eğer transalpin yakıt tüketimi kullanan insanların dediği gibi 6.5 litreyi geçmiyosa en akıllıcası transalp almak.Vstromdan 1-1.5 litre daha fazla yakıyo.Zaten senede 6.000 km kullanıyosan o kadar sorun olmaz.Transalpin kasası çok sağlam olduğu söyleniyo.Devrilmelerde kolay kolay bişey olmuyomuş.Ancak vstrom devrildiği anda sinyaller gidiyo.Bu nasıl enduro anlamadım.Bu suzuki enduro diye piyasaya sunduğu motora nasıl böyle sinyaller takıyo anlamak mümkün değil.BMW de 130'dan sonra titreşim rahatsız edici oluyomuş.Bir de borusana dikkat.Hondanın yaygın servis ağıyla başın hiç ağrımaz.Zaten 100.000 lerce kilometre götürecek dayanıklı sağlam bir motor.Eğer 1.5 litre fazla yakıyosa vstromu ve tek silindirli bmw'yi es geçebilirsin.Transalpin asaleti yeter.