Endurocular Buraya :))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
CBR125'i satıp iki tane çinli enduro alsın mı?Belki benim gibi titiz biridir.Dağda bayırda yolda kalmak istemiyodur.Enduro motora güvenilir bi motor takmıştır.Hem acaba cbr125'in kasası sağlam mı?Benim bu olaydan anladığım vatandaş cbr125'i kaza yapıp pert etti , motoru da elinde kaldı.Onu da bi şekilde değerlendirmek istedi.Gayet mantıklı bence.Kimse durup dururken cbr125'in motorunu enduro makineye takmaz.

CBR125'i satıp iki tane çinli enduro alsın mı?Belki benim gibi titiz biridir.Dağda bayırda yolda kalmak istemiyodur.Enduro motora güvenilir bi motor takmıştır.Hem acaba cbr125'in kasası sağlam mı?Benim bu olaydan anladığım vatandaş cbr125'i kaza yapıp pert etti , motoru da elinde kaldı.Onu da bi şekilde değerlendirmek istedi.Gayet mantıklı bence.Kimse durup dururken cbr125'in motorunu enduro makineye takmaz.
durum bundan ibaret bence

midem bulandı görünce,bir motor ancak bu kadar iğrenç olabilir....

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Böyle apaçi ruhlu insanların motorlarını gördükce kendi motoruma tapasım geliyor.

ben ilk gördüğümde Allien-Predatör filminden hortlamış uzaylı bir yaratık zannetmiştim :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kepaze etmiş bi de üstüne 1,500 Tl istemiş,vay arkadaş :)

Bizim iş yerinde var. Ama bugün getirmemiş yoksa resmini çeker buraya koyardım.
Gövde kawasaki gövdei motor honda cbf 150, egzoz sanayi egzozu :D , herkesde bol para yok.
Kaza oluyor bilmem ne oluyor adamlar değerlendiriyor. Adam binmek ister bu şekilde illaki bir sorun yaşamıştır.

Şahsi fikrim çok çirkin olmuş. Bizim abininki en azından cross motor gibi duruyor. Hatta performans ile ötesine gidiyor.

Yasal deil bunlar
En başta güvenli deil
Yolda giderken 5e ayrilabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar