Enduro'cu&Cross'cu nun annesinden ayrilisi

Aşık olduğum maneviyatın realini görmeye gidiyorum.
Tamam be anne bana para vermiyor cross yapmak ama arkadaslık, kardeşlik veriyor, dostluk sunuyor bu çocuğuna. Bir sürü kardeşi, abisi var bu çocuğunun ormanlarda. Onlar beni buradakiler gibi zile basıp çağırmıyorlar tamam ama bizim yüreğimiz bir. Biz her gece uykudan önce buluşuyoruz sen eve son haliyle bakarken. Hep beraber ormana cross yapmaya gidiyoruz, ön kaldırıp tümseklerden uçuyoruz. Gülme be anne biz farklıyız sokaktakinden. Bizim ruhumuz motorcu kokuyor. Yağmuru düşünüyoruz hep. Daha çok çamur olsun diye...

Yalan değil anne. Biz düşüyoruz. Hem de ölümüne. Ama merak etme! Motorları tam düşecekken tutuyoruz. bazen polisler çeviriyor bizi ama kapı gibi A-2 var anne.

Mantık arama anne. Biz karşılıksız seviyoruz. Hem de öyle böyle değil.
Fırsat oldukça gezmeye gidiyoruz. İnanılmaz eğlenceli geçiyor. Merak etme kaksımı hiç çıkarmıyorum.

Neyse anne... Hadi ben cross yapmaya gidiyorum
Merak etme! dikkatli kullanırım, fazla terlemem. Kaskımıda hiç çıkarmam. Hadi hosçakal...
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

nasil arkadaslar

Beni burada arama anne
kapıda adımı sorma
saçlarına yıldız düşmüş
koparma anne ağlama.

Yolunuz açık gönlünüz ferah olsun endurocu kardeş.

Ehue.
Kros yarışlarındayım. Yarışçı bir aile var. Çocuk - Anne - Baba hepsi kros kullanıyor. Sabah ilk antrenmanlarda çocuk motordan düştü.
Tabi ufacık çocuk. 6 - 7 yaşında. Motor da ufak.Ama güzel bir düşüş oldu. Çocuk başladı ağlamaya.Tabi biryandan da motoru çalıştırmaya uğraşıyor.
Annesi uzaktan düşüşü gördü.Hiç bakmadı bile. Sadece babası geldi.Ağlama diye kızdı.Motoru çalıştırdı.Gitti. :cherry:
Nasıl iştir yahu... :mrgreen:

Walla PRO; abi oradaki durumu görecektin.
Açıkçası ağaş yaş iken eğilir ama ufacık çocuğun da azına s*ç*y*l*r...
Çocukta ne hal kalıyo ne derman.Mutlaka düşüyo.Belki ufacık kemikler çatlıyo ya da zarar görüyo. Ama düşünen yok!
Ben pek sevmedim gibi ; fakat işin iyi yanı 5 yaşında motosiklete başlayan çocuk 25 yaşında mükemmeli geçiyor!

bizim arkadas var o yazmis galiba baska bir sarkidan esinlenmiş :mrgreen:

bi aile dostumuz moto-cross yarislarina giderken annesinin tembihine bakin :
-oglum sakin hizli gitme :p
-anne yarisa gidiyom nasil hizli gitmeyim ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar