Enduro Şampiyonası Azdavay'da Başladı

Katılım
12 Nis 2003
Mesajlar
2,986
Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 4. Ayak yarışı Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde başladı. Yarışın magazin startı Azdavay Aşıklar Köprüsü’nden verildi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun düzenlediği; Sancaktepe Motosiklet Kulübü’nün organize ettiği, Türkiye Enduro Şampiyonası 4. Yarışı Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde başladı. Azdavay Kaymakamlığı ve Azdavay Belediyesi’nin destekleri ile Suğla Yaylası'nda gerçekleştirilecek yarışın magazin startı Aşıklar Köprsü’nden verildi. Sporcular Azdavay Kaymakamı Osman Doğramacı ve Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek ile TMF Yönetim Kurulu Üyeleri’nin verdiği starttan sonra Azdavay’ın sokaklarından geçerek Suğla Yaylasına ulaştılar. İlk kez düzenlenen organizasyona Azdavaylılar büyük ilgi gösterdi. Günün en hızlı üç ismi Sinan Memnun (MMK), Burak Özdemir (KEMK) ve Fırat Şahin (AVMK) oldu.

Türkiye Şampiyonası’nın startını veren Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, Suğla Yaylası'nda Türkiye'nin en iyi ve iddialı parkurunu yaptıklarını ifade etti. Azdavay Kaymakamı Osman Doğramacı’da Enduro Şampiyonası’nın Azday’da gerçekleştirilecek olmasından mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Kaynak: Türkiye Motosiklet Federasyonu

azdvy353.jpg


azdvy347.jpg


azdvy386.jpg


azdvy3531.jpg


azdvy35315.jpg


azdvy354.jpg


azdvy358.jpg


azdvy3532.jpg


azdvy3533.jpg


azdvy362.jpg
 

Ekli dosyalar

  • azdavay-motocross-2014.jpg
    azdavay-motocross-2014.jpg
    82.3 KB · Görüntüleme: 12,623

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst