Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
enduro kullanabilmek için gerekli olan minimumu boy
Daha dün DL 650 nin üstüne oturma ve artcı olma keyfini yaşadım.
1.76 boyundayım ve boyum tam DL 650 ye göre boy konusunda hiç bir sıkıntı çekmezsin.
Göründüğü kadar ağırda değil şahane bir motor. :cat:
Esim 1.69 ve f650 yi rahatlikla kullaniyor ayaklari da yetiyor. 75 cm sele yuksekligi var.Ama bu yukseklikler genelikle motorun ustunde kimse yokken verilir oturunca hayli ile motor cokme yapar.
Esim 1.69 ve f650 yi rahatlikla kullaniyor ayaklari da yetiyor. 75 cm sele yuksekligi var.Ama bu yukseklikler genelikle motorun ustunde kimse yokken verilir oturunca hayli ile motor cokme yapar.
birde söyle bir durum var servise giderseniz motorum sele yüksekliğini gücültüyorlar. misal transalpe benim abinin boy yetmiyordu honda bayi ayarlarız onu demiş. hatta olmadı düşük seler var ondan takarız demiş.
bmw f650 gs güzel makine
1.76 boyum var 87cm lik süper tenere 750 de yere 2 ayağımıda koyarsam anca denge sağlıcak kadar milim milim değiyor ayaklarım :mrgreen: :mrgreen: Tek ayakla tutarsın makineyi öyle illa iki ayak değicek diye bi kaide yok :rendeer:
175 ve üstü en sağlıklısı olur sanırım bmw gs1150 gördüm ben bile üstünde kısa kalıyodum (1.83cm ile)
Bence iki ayakta yere değebilmeli.
enduro tarzı motosikletlerde, özellikle hafif arazi yollarında yere değen iki ayağın faydası çok olur.