Enduro kask öneri lütfen

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öncelikle arama yaptım hiç bişi bulamadım, bulduklarım da biraz eskiydi.

konuya geliyim. yazın balkan turu planım var ve şu anda bende ls2 nin cross kaskı var. 5000 6000 km de yol yapacağım göz önüne alınınca pek iç açıcı değil. bana uzun yol için enduro kaskı önerisi lazım. fiyatı 1000 tl yi aşmayan sağlam bir enduro kaskı. şimdiden teşekkürler.

öncelikle arama yaptım hiç bişi bulamadım, bulduklarım da biraz eskiydi.

konuya geliyim. yazın balkan turu planım var ve şu anda bende ls2 nin cross kaskı var. 5000 6000 km de yol yapacağım göz önüne alınınca pek iç açıcı değil. bana uzun yol için enduro kaskı önerisi lazım. fiyatı 1000 tl yi aşmayan sağlam bir enduro kaskı. şimdiden teşekkürler.

Uzun yol yapacaksınız neden off-road enduro kaskı arıyorsunuz? Havalandırması iyi standart full-face bir kask almalısınız.

Uzun yol yapacaksınız neden off-road enduro kaskı arıyorsunuz? Havalandırması iyi standart full-face bir kask almalısınız.

çok haklısın da yıllardır cross kaskı kullanıyorum, o tepedeki hebelep olmadan rahat edemiyorum, çıplak gibi hissediyorum :D

o zaman kaska boşuna o kadar paralar verme kaliteli 2 tane balaklava biri yazlık diğeri kışlık

kışlık dememin sebebi malum balkanlardan sürekli soğuk hava dalgası geliyor ülkemize belki yazında soğuk olur balkancıklar:sunny::sunny:

Son düzenleme:
Bütçenize göre ne marka model alırsanız alın fullface, tam kapalı kask olmalı.

Trekli kaskda ruzgar sesi duymama sansınız yok. Kulak tıpcaı takarsanız sorun bütük ölçüde çözülür. Ben yıllardır acerbis kask kullanıyoeum cok memnunum. Simdiye kadar 4-5tane eskittim. Benim icin vazgecilmez

aşırı rüzgar ve rüzgar sesi aldığından bahseden çok kullanıcı olduğu için o kaskı çok üzülerek eledim.

Kros kaskların shoeiside ls2 side çok rüzgar ve ses alır. Aksini idda eden varsa ya satıcıdır ya reklamcıdır. Zaten bu kaskların amacı içine bolca hava girmesi ve adam araziye girdiğinde bol bol rahat rahat nefes alsın diye. Bilginiz olsun. Size tavsiyem bütçenize ve kullanışlılığına göre tercih yapın. Birde en önemlisi alacağınız kaskın tereği iç pedi camı yedek parça olarak satılıyormu diye bir bakın. İyi markaları bazen ucuza bulunuyor fakat bir an geliyor vizör fiyatına bir bakıyorsunuz kaskın fiyatı kadar bunlara dikkat edin. Eğer sadece asfalt kullanımları yapıyorsanız ya tereği komple sökülüp kullanılabilen bir kask alın misal x.wed gibi yada direk fullface bir model bakın. Bu arada bahsi geçen mx456 cross kask kategorisinde en başarılı modellerden biridir.

Son düzenleme:
benim bahsettiğim aşırı rüzgar ve aşırı rüzgar sesiydi hocam.
arai tour x4 buldum onu aldım, herkese hayırlı olsun :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar