Enduro için arkadaş

Uzun süredir yol motoru kullandıktan zaman zaman araziyede çıkabilmek için xpulse 200 aldım. Şuanda motorun rodajını bitirmeye çalışıyorum sonrasında soft arazi sürüşleri yapmak istiyorum ama arazi tecrübem yok tek yapmayıda riskli buluyorum arazi sürüşü yapanda hiç tanıdığım yok. Nasıl yaparım bu işi ya bi akıl fikir verin 😄

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
kolay yolu eğitim almak zor yolu düşe kalka öğrenmek ha ben eğitim alıp adam gibi enduro yapanı görmedim adam gibi sürenlerin hepsi düşe kalka öğrenmiş

Hondadan eğitim aldım bi kere gayette iyi geçti düşüp kalkmakta sıkıntı değil zaten onu göze alarak bu işe girişcem de bu işi yapan adamlar nerde nasıl arkadaş oluruz 🤣 Konum İstanbul

Bir sürü arazi sürüşü yaptım hemde commuter tarzı motosikletle
İlk konu kendine aşırı güvenme
2. motosikletin dilini iyi bilmek ve yarı yolda birakmamali

Arkadaşlar yukarda derdimi doğru anlatamamışım. Okuyunca enduro işini nasıl yaparım çıkıyo. Amacım eşli sürüş yapmak. Ben bu işi yapan adamlar nerde takılıyo bu adamları nerde bulurum konumları nedir yada burdan birileri çıkarmı onu öğrenebilmek için konu açtım. Konum İstanbul. Sarıyer taraflarında bu işi yapan adamlar var ama zannetmiyorum ki yeni birini aralarına alıpta bi acemiyle uğraşsınlar. Benim gibi yeni ve hevesli olanlar varmıdır burdan bulabılırmıyım bırılerini

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar