ENDURO HK.

HERKESE GÜNAYDIN ;

MOTOR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM MALUM BU ÇOCUKLUKTAN GELEN BİR TUTKU.TIPKI FENERBAHÇE GİBİ.FAKAT TERCİHİM ENDURO OLDU.SABAH AKŞAM ARABA İLE HER GÜN 100 KM YAPIYORUM VE ÇEVRE YOLUNU KULLANIYORUM.
GÜÇLÜ VE SPORT TARZ OLMAYAN YOLDA GİTTİĞİNİ RÜZGARI DOĞAYI VE MOTORUN GÜCÜNÜ YAŞAMAK İSTEDİĞİM İÇİN ENDURO ALMAYA KARAR VERDİM.GEZİNTİ YAPMAYIDA SEVERİM.
FAKAT MALİ KRİTERLERİ DE DÜŞÜNDÜĞÜM ZAMAN SIFIR ALAMIYORUM.
1 BMW F650 GS

2 YAMAHA FAZER 6

KARAR VEREMİYORUM VE DİĞER MARKALARADA BAKMADIM HENÜZ.SİZİN BANA TAVSİYE EDECEĞİNİZ BİR 3. MOTOR VARMI ? YOKSA BİLE BU MOTORLARDAN SİZCE HANGİSİ ALINMALI BAKIMLAR MASRAFLAR AÇISINDANDA BAKALIM KALİTE VE UZUN ÖMÜRLÜLÜK DE ÖNEMLİ

:silent:

Fazer enduro degil f650gs alabilirsin gecmiste sahip oldugum bir motor tavsiye ederim.

AMA FAZERDE 4 SİLİNDİR GÜÇLÜ BİR MAKİNE ENDURO DEĞİL DİYORUZ DA BUDA TARTIŞILIR TÜM ÇİZGİLERİ ENDURODAN ALMIŞ BİR MAKİNE FARKI YOK GİBİ NERDEYSE. BMW TEK SİLİNDİR BİLMİYORUM ... ALACAĞIM MAKİNE 58 60 BİNDE OLACAK YAMAHAMI BMW Mİ MOTORDA BİLEMİYORUM...

yeni yılı bekle güzel makıneler gelıyor 250 cc bandında tercihini ona göre yaparsın BENELLI-KAWASAKI-HONDA-SUZİKİ endro larda ortalık biraz karışacak acele etme derim bmw düşünüyorsan eğer bu makinelerden sıfır almaya yetecek paran var anladığım kadarıyla sıfır herzaman iyidir.

Ben bmw F650 1997 MODEL kullanıcıyım tek silindirli fakat çok memnunum gücü gayet başarılı, tavsiye ederim

TEŞEKKÜRLER 250 CC LİK MAKİNELER BENCE BİR GEÇİŞ MOTORU GİBİ O SERİDE O CC DE BİR MAKİNE KULLANMAK İSTEMİYORUM.BMW DE VE YAMAHADA KM NE KADARA KADAR GİDER MOTOR ... YADA ŞÖYLE SORUYUM BMW DE VE YAMAHADA MOTOR SIKINTISI OLURMU ? ALACAĞIM MOTLAR 50.000 KMLERDE?

AMA FAZERDE 4 SİLİNDİR GÜÇLÜ BİR MAKİNE ENDURO DEĞİL DİYORUZ DA BUDA TARTIŞILIR TÜM ÇİZGİLERİ ENDURODAN ALMIŞ BİR MAKİNE FARKI YOK GİBİ NERDEYSE. BMW TEK SİLİNDİR BİLMİYORUM ... ALACAĞIM MAKİNE 58 60 BİNDE OLACAK YAMAHAMI BMW Mİ MOTORDA BİLEMİYORUM...

Fazer ın enduroyla uzaktan yakından alakası yoktur.

BMW motorlarına 250000 km garantisi vermekte ve bakımlarını aksatmaz iseniz tık çıkarmaz

Moderatör
EBSC öncelikle hoşgeldiniz.
İkilemde kaldığınız motorlardan hangisinin temizini bulursanız alın.
Almadan önce tek tavsiyem,
klavyenizdeki Caps Lock tuşunu bulun, ve ona bir kez basın.
Şimdiden hayırlı olsun.

Yok artık, enduro nedir? Yenir mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tenere kullanıyor ve tavsiye ediyorum, bir incelemende fayda var. Tenere 660

Yok artık, enduro nedir? Yenir mi?

Hayır içiliyor :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:38 ----------

EBSC öncelikle hoşgeldiniz.
İkilemde kaldığınız motorlardan hangisinin temizini bulursanız alın.
Almadan önce tek tavsiyem,
klavyenizdeki Caps Lock tuşunu bulun, ve ona bir kez basın.
Şimdiden hayırlı olsun.

tavsiye için teşekkür ederim ayrıca caps lock içinde bir alışkanlık sadece :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------

Tenere kullanıyor ve tavsiye ediyorum, bir incelemende fayda var. Tenere 660

Teşekkür ediyorum Tenere'yi inceleyeceğim inşALLAH :cat::cat:

Moderatör
Biz teşekkür ederiz.

Ayrıca seçeneklerin arasına 2005-2007 arası Kawasaki KLE 500'ü de ekleyebilirsin.
Mümkünse lacivert olsun :)

Enduro güzeldir. 250 cc geçiş motoru değildir bence öyle bişey yok ülke şartlarında ideal hacimdir bence. Gs güzel makine ama temiz bulması zor 2007 de bitti diye biliyorum tenere 660 da güzeldir. Fazer serisinin enduro ile yakından uzaktan alakası yoktur. Eğer 4 silindir istiyorsan temiz hornet 900 felan bakabilirsin şiir gibi makine bence.

Biz teşekkür ederiz.

Ayrıca seçeneklerin arasına 2005-2007 arası Kawasaki KLE 500'ü de ekleyebilirsin.
Mümkünse lacivert olsun :)

ANKARADA YAŞIYORUM VE DÜN BAKTIĞIM FAZER SATILMIŞ ADAMLA GÖRÜŞTÜMDE HALBUKİ YARIN BAKACAĞIM DİYE DÜN... :pr: Kawasakiye bakacağım şimdi...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:36 ----------

Enduro güzeldir. 250 cc geçiş motoru değildir bence öyle bişey yok ülke şartlarında ideal hacimdir bence. Gs güzel makine ama temiz bulması zor 2007 de bitti diye biliyorum tenere 660 da güzeldir. Fazer serisinin enduro ile yakından uzaktan alakası yoktur. Eğer 4 silindir istiyorsan temiz hornet 900 felan bakabilirsin şiir gibi makine bence.

Hornet 900 2.el bakacağım inşALLAH ... temiz motor bulmak çok zor kafam iyice karmakarışık oldu...

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-aprilia-sahibinden-359009922/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-aprilia-sahibinden-temiz-ve-sorunsuz-2008-aprilia-pegosso-650-trail-345982876/detay

O fiyata alabileceğin iki temiz Enduro.Motoru Tenere motorudur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar