yamaha wr125r alıcağım son kararım
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------
biraz araştırmam sonucu motosiklet teorisi adlı bi kitap varmış d&r mağazasında satılıyormuş 18TL bugün almaya gidiceğim.
öyle böyle değil istiyorum bu motoru![]()
ertuğrul kardeşim yorumun için sağol ama sıfır bi wr125r alıcağım ehliyet alana kadar para biriktiririm nasılsa![]()
anlamadım kardeş ya bana kitabı alabilceğim yeri ve fiyatını söyle yeter böyle sitelere gerek yok![]()
kardşim bnde vr 125 vardı suspansyon iş yapar arazide sen 250 wr zaptedemezsin zaten ön kalkar gaz kesmek yetmez virajda atar kayınca toparlayamazsın wr yide sen ramzylerle karıstırma o motor 4vaf enjeksyonlu 16 hp o kalkıs 250cc ye kadar hcbir 2 valf motorda yok yakıt cok az o motorn uzernde kmse cock muamelesi yapamaz sana boyunda iyi hem asvalttada gayet oturaklı bi motor sen bana anlat bn sana soylym sunu al die bana sorarsan wryi dagıtırsın special bseler al crf 250 bulursan oda cok daha gucludur ama cok bakım ister snra detaylı konusuruz
..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:50 ----------
ilk aldıgında cok agır gelicek ama kullandıkca bunun avantajını anlicaksın parcası pahalıdır ama motora dikkat et uzulme uyuyamazsın byerini kırarsan ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------
birde wr125x daha seridir lastk ince deil yanılma normal sm lastik ama araziye cıkarm dersen tmam wr125r ama ynede arazide senn için soylyorm mutlka dusrsin kesin soylyorm dsersn wr kırılır cok esnek deıl parcalar special tavsyem apachi 250 var 4 valflisi yeni wr yi sürükler hem special kıramazsın byerini ama plaka cıkmz tbi blirsin..