Enduro hakkında !

yamaha wr125r alıcağım son kararım :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------

biraz araştırmam sonucu motosiklet teorisi adlı bi kitap varmış d&r mağazasında satılıyormuş 18TL bugün almaya gidiceğim.

öyle böyle değil istiyorum bu motoru :)

Mersin İl Temsilcisi
yamaha wr125r alıcağım son kararım :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------

biraz araştırmam sonucu motosiklet teorisi adlı bi kitap varmış d&r mağazasında satılıyormuş 18TL bugün almaya gidiceğim.

öyle böyle değil istiyorum bu motoru :)

emre, reşat arbaş'ın motosiklet teorisi kitabı eskidi.
şimdi OMM nin mavi kitap diye bir kitabı var. son kabul gören otorite kitap o imiş.
klavuz srüş eğitim kursundan aldığım bilgi bu.
bir de motosiklet teorisi kitabını

reşat arbaş ( donald duck )

http://donald.hypermart.net/Teori/Cover.htm

bir de alparslan kuzucan ( alfawings)

http://alfamotosiklet.blogspot.com/

http://www.motosiklet.net/forum/met...k-ettikleriniz-bu-kitapta-metin-kalkavan.html

buradan edinebilirsin

anlamadım kardeş ya bana kitabı alabilceğim yeri ve fiyatını söyle yeter böyle sitelere gerek yok :D

ertuğrul kardeşim yorumun için sağol ama sıfır bi wr125r alıcağım ehliyet alana kadar para biriktiririm nasılsa :)

Bence iyi bi seçim yapmışsın, bende seneye kadar para biriktirip WR125R alacağım :).İlk başta KTM düşünmüşdüm ama ikinci el dışında KTM'den bir motosiklet alamadığım için WR125R'e yattı aklım.Ama ilk önce KTM 125 Duke ile bir test sürüşü yapmadan almıycam :)

CC motor gucu degildir. Silindir hacmidir... HP yani beygir guctur. Onun disinda 125CC'lik bir motor 120kmye rahat cikabilir. Kullanmasi zevklidir. Turk toplumu hangi konuda mantikli kararlar vermiste, 125CC nin cocuk motoru olduguna karar vermis... Kimseyi takma fakat bence Duke 125'ede bak Duke 125 yada Wr125x sana tam olacaktir.

kim ne derse desin isterse en dandik motor desin takmıyorum ki ben kardeşim wr125r yi alacağım eninde sonunda.
seneye kadar ufak ufak para toparlarım ehliyetini alırım olayı kavrarım kıvama geliriim hem o zaman paramda olur. o zaman alırım işte :) 10 15 yaş arası veletler sokakta cirit atıyorr. böyle olmak istemiyorum :=)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:21 ----------

buradan
http://tr.ommriders.com/t/10/

sol taraftaki kitapları istet işte...

biraderim bugün d&r mağazasına gidip motorsiklet teorisi adlı kitabın olup olmadığını sordum öyle bi kitap yok diyor. bende hemen yanında defactodan bi deri mont aldım güle oynaya eve geldim :) :)

kardşim bnde vr 125 vardı suspansyon iş yapar arazide sen 250 wr zaptedemezsin zaten ön kalkar gaz kesmek yetmez virajda atar kayınca toparlayamazsın wr yide sen ramzylerle karıstırma o motor 4vaf enjeksyonlu 16 hp o kalkıs 250cc ye kadar hcbir 2 valf motorda yok yakıt cok az o motorn uzernde kmse cock muamelesi yapamaz sana boyunda iyi hem asvalttada gayet oturaklı bi motor sen bana anlat bn sana soylym sunu al die bana sorarsan wryi dagıtırsın special bseler al crf 250 bulursan oda cok daha gucludur ama cok bakım ister snra detaylı konusuruz
..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:50 ----------

ilk aldıgında cok agır gelicek ama kullandıkca bunun avantajını anlicaksın parcası pahalıdır ama motora dikkat et uzulme uyuyamazsın byerini kırarsan ..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------

birde wr125x daha seridir lastk ince deil yanılma normal sm lastik ama araziye cıkarm dersen tmam wr125r ama ynede arazide senn için soylyorm mutlka dusrsin kesin soylyorm dsersn wr kırılır cok esnek deıl parcalar special tavsyem apachi 250 var 4 valflisi yeni wr yi sürükler hem special kıramazsın byerini ama plaka cıkmz tbi blirsin..

kardşim bnde vr 125 vardı suspansyon iş yapar arazide sen 250 wr zaptedemezsin zaten ön kalkar gaz kesmek yetmez virajda atar kayınca toparlayamazsın wr yide sen ramzylerle karıstırma o motor 4vaf enjeksyonlu 16 hp o kalkıs 250cc ye kadar hcbir 2 valf motorda yok yakıt cok az o motorn uzernde kmse cock muamelesi yapamaz sana boyunda iyi hem asvalttada gayet oturaklı bi motor sen bana anlat bn sana soylym sunu al die bana sorarsan wryi dagıtırsın special bseler al crf 250 bulursan oda cok daha gucludur ama cok bakım ister snra detaylı konusuruz
..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:50 ----------

ilk aldıgında cok agır gelicek ama kullandıkca bunun avantajını anlicaksın parcası pahalıdır ama motora dikkat et uzulme uyuyamazsın byerini kırarsan ..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------

birde wr125x daha seridir lastk ince deil yanılma normal sm lastik ama araziye cıkarm dersen tmam wr125r ama ynede arazide senn için soylyorm mutlka dusrsin kesin soylyorm dsersn wr kırılır cok esnek deıl parcalar special tavsyem apachi 250 var 4 valflisi yeni wr yi sürükler hem special kıramazsın byerini ama plaka cıkmz tbi blirsin..

Yoruldum okurken, boşluk doldurma oyununa istinaden yazdıysan benim türkçem yetmedi anlamaya.

Benim türkçem yetti anlamaya :)
Ne olursa olsun wr125r alıcağım şuan param yok çalışmaya başlayınca koyucağım bi kenara hep birikcek bu para nasılsa.. Ehliyetiydi cartıydı curtuydu aldıktan sonra en son motoru alıcağım.

usta_dzce özel mesaj atıyorum..

Bu kitapları nerde bulabilirim yav. İnternetten alışveriş sevmiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar