Enduro grubumuz ve Youtube kanalımız!

Herkese selamlar,

Bizlerde birer enduro sevdalısıyız. Başımızdan geçen maceraları da youtube kanalımızda paylaşıyoruz. Tüm yorum ve önerilere açığız.

Bazı videolarımız;

:)

gardaş şimdi biri der ki...niye İngilizce falan...tadınız kaçar...

ama izlediğim kadarıyla seçkin...kaliteli..titizce hazırlanmış bir kanal...ben MT Forumunda sizin çizginizde üye sayısının çok çok az olduğunu düşünüyorum...

güzel videolar abone oldum..Biraz daha hard sürmelisiniz..

Son düzenleme:
@mete_han Açıklama kısmına gerekli Türkçe bilgileri de ekleyeceğim. Teşekkürler.

@KTM250 biraz acemi sayılırız, motorum da elverişli değil pek hard'a :) (CRF250L)

@berkaye koordinatları 41.108516, 29.203150 :)

Motosikleti
Kawasaki KLX
Güzel videolar. Parkur haritasını da sona eklerseniz daha güzel olur. Bizim Vasıfsız Endurocu'lar grubuyla benzer yerleri geziyormuşsunuz siz de :)
Polonezköy bisiklet parkuru, bir yeri cumhuriyet baraj gölüne benzettim, Alemdağ ormanı vs vs. Devamını bekliyorum belki bir gün karşılaşırız.

İzlemeden abone oldum hep destek tam destek!!! Boş bir zamanımda izleyip yorumumu yapıcam.

Hemen hemen aynı yerleri geziyormuşuz. Bir öneri aman sarmaşıklara dikkat gidona takılırsa adamı uçuruma gönderir. Benim başıma geldi az daha uçuyordum. Birde bunların dikenlileri var boğaza girerse çok fena yapar.

Kurna sahili çok güzel. Cumhuriyet barajına çıkan yolların durumu çok kötü yarım metrelik yarıklardan gitmek zorunda kalıyorsunuz.

Son düzenleme:
çok eğlencelisiz devamını bekleriz, tekeriniz düz bassın enduroda oluyomu o ya :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar