Ruhsat plaka yok.Sadece arazide kullanıyoruz...Motorlar 2t 3-4 saatlik kesintisiz sürüşte 30tl gibi yakıt yakıyorlar....yağ değiştirme olayı falan yok..litresi 55tl den ipone yağı benzine karıştırıyoruz.1lt=20gr yağ
Uzun gezi yapmıyorsanız..2t specialler kesinlikle 4tden daha avantajlıdır.Bu motor 250cc silindir ve pistonu iyi durumda..Motoru kompile söküp elden geçirdim...Krank keçelerini değiştirdim..Ekzapta sıkıntı vardı onu hallettim..Bi kaç oringi takmadan toplamışlar..Motor şanzuman yagınıda yakıyormuş.Ekzap açık kalıyormuş,birde krank milinin sağına ve soluna boşluğu ayarlamak için pul atmamışlar.Bunları hallettim.Motor şu an çok güzel oldu..Plakasız 6400 tl gibi bir rakama aldım..ettiğim masraf 100tl'yi geçmez..Römorkum yok,google mapsten bakarak arazi yollarından dağlara ulaşıyoruz...Gazlıyoruz...Nar ve portakal bahçelerinde mola veriyoruz...Daha önce 4t motorlara biniyorduk.Ekzantirik zinciri korkulu rüyamızdı..ve 1 defa koptu,sonuç olarak kol, piston, silindir,sibablar,piyanolar falan yani isyan etmiştik.2t'de ise sadece diyaframdan yolda kalırsınız..
2t=diyafram,piston,silindir,kol
4t=sibablar+ekzantirik+ekrantirik zinciri+üst kapak+piston+silindir+piyanolar+10kg fazla ağırlık.