enduro/cross

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşalr şu aralar enduro ve cross motosikletlere merak salmış durumdayım hazır merak salmışken kendimi bu konuda geliştireyim diyorum ama öncelikle bir motosiklet lazım ve bir yamaha yada bir ktm yada bir honda alabilecek kadar param yok onun için mondial kanuni vb markaların bir tanesinden almayı düşünüyorum başlangıç olarak sizce ne yapmalıyım öneride bulunabilir misiniz?

arkadaşalr şu aralar enduro ve cross motosikletlere merak salmış durumdayım hazır merak salmışken kendimi bu konuda geliştireyim diyorum ama öncelikle bir motosiklet lazım ve bir yamaha yada bir ktm yada bir honda alabilecek kadar param yok onun için mondial kanuni vb markaların bir tanesinden almayı düşünüyorum başlangıç olarak sizce ne yapmalıyım öneride bulunabilir misiniz?
Asya motorun,zongseen ve zeasun un 200 cc lik enduro krosları var benim de 2. motor olarak kafamı kurcalıyor.Şöyle dağlarda keçilerle yarışmak koşturmak oooy ooy ooooooy.:wiinkk:
Başlıklar da aratırsanız kapsamlı bilgiler var.

Spesiyel makinalara malesef çoğumuzun gücü yetmiyor.İkinci el bir Çinli düşünüyorsan Ramzey'i bir incelemeni tavsiye ederim.

ben skyteam st 200 sm yi tavsiye ederim... ben de var ve gayet de memnunum... hatta bugun urla-gulbahce gezisindeydik... cok keyif aldim...

diger cin motorlarindan farki, garantisi ve servisinin motorun arkasinda durmasi.... 0 fiyati 3 250 ama dusunursen 2 700 civarina ayarlayabilirim...

bende ramzey var.. gayet memnunum.. çekişi çok iyi, arazide gayet yeterli servisi bol, muhattap bulabiliyorsun.. çinlide olan genel sorunların hepsi olmasada bi kısmı var, grenaj olarak diğerlerinden bence çok daha iyi.

ya birde bu motosikletler herhangi bir modifiye imkanımız var mı acaba ağırlığını azaltma gibi. sanırım ağırlığını azaltabilirsek gücü dahada artar

ya birde bu motosikletler herhangi bir modifiye imkanımız var mı acaba ağırlığını azaltma gibi. sanırım ağırlığını azaltabilirsek gücü dahada artar

tabiki...
ön ve arka tekerleri, zinciri, depoyu, seleyi vs. çıkarıp kenara koyarsanız, ağırlığı azaltmış, ve da ha güçlü bir makina edinmiş olursunuz.:bounce:

"yok ben aynı zamanda sürmek de istiyorum" diyorsanız, çok fazla şansınız kalmıyor.:)

ihitiyar abinin dediği gibi ilgili topiklerde pek çeok bilgi var.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Forumda açılan başlıklar ilgili bölümlere açılmalıdır marka ve model kıyaslamaları bölümünde açılan başlıklarda Kıyaslanan Marka ve Modelleri ile ilgili teknik özellikler ve resim gibi bilgiler verilmelidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar