Endro motor eğitimi hakkında bilgisi olan varmı?

Endro motor eğitimi hakkında bilgisi olan yada bu işle hobi olarakda olsa uğraşan arkadaşlarımız varmı aramızda . Uzun zamandır çok merak ettiğim bir konu nasıl eğitim alıyorlar nerden alıyorlar. çalışmalarını hangi bölgelerde yapıyorlar bilgisi olan arkadaşlardan aydınlatırlarsa sevinirim

Benim tanıdığım hiç bir endurocu eğitim almıyor. Bahsettiğin dağ tepe, kross yapmaksa onun da eğitimini alan arkadaşım yok. Bi enduro alman yeterli.. :)

Son düzenleme:
benim tanıdığım endurocular bende dahil eğitimi hep birbirlerinden alırlar :p
ama geçen bir arkadaş bahsetmişti Bmw istanbulda ileri düzey enduro eğitimi veriyormuş. Bir araştır istersen
DARKDİAMOND link vermiş zaten :p

Endro farklı bişeymi benmi Bilmiyorum sanırım yanlış degilsem Sadece Enduro var o motor içinde egitim Alma gereksinimi Sıfır basittir aslnda...! ben Enduro egitimi Vereni Duymadım gormedim..:wiinkk:

enduro yu basittir die geçiştirmek yanlış bence.. enduronun kapsamlı aktivite ve gereksinimleri öğrenilse çok iyi olacak gibi..

dostum illaki hoplayıp zıplıcam diyosan az da olsa eğitim alman lazım ama amatör olarak düşe kalka kendinde örenirsin sadece yakın çevrende krosla uğraşan varsa sana hızlı viraj almasını vede havada nasıl dengede duracağını göstersinler gerisini sen kendin tamamlarsın.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar