Endonezya'dan Selamlar

Sa arkadaşlar,

İsmim Zahid,3 yıldır endonezya da ikamet ediyorum. Aynı zamanda 3 yıldır motor kullanıcısıyım.
Burada fabrikaları olmasından dolayı yoğunlukla yamaha,honda,suzuki kullanılıyor.
Buradan herhangi bir yardıma ihtiyacınız olursa parça,aksesuar vs. yardımcı olmaya gayret ederim.
[email protected]

Aleykum selam ben seni not aldım bi kenara ansızın bi an yarında olabilir 10 sene sonrada olabilir :bounce:

Merhaba,

Hoşgeldiniz.

hangi motora sahipsiniz, merak ettim

kazasız belasız nice üç senelere

suan honda'nın spacy scooter modelini kullanıyorum malum yogun trafikten dolayı, arada klx 150 lerden kullandım suan yıne klx e donme nıyetındeyım.

Moderatör
Endonezya'da yaşam şartları, iş imkanları ve çalışma izni ile ilgili bilgi alalım hemen. Zira gidişat pek iyi değil burada.
Hoş geldiniz :)

Merhaba,
Endonezya Yamaha Nmax gurubunu takip ediyorum, motor konusunda Endonezyalılar müthişler. Galiba çok yoğun motor kullanımı var orada. Motorları anında modifiye ediyorlar ve bir çok parçasını -selesinden aynasına, grenajından farlarına kadar değiştiriyorlar. Sanırım kullanım çok olduğundan motor sanayi/aksesuar yapımı çok gelişmiş. Biraz Endonezyalılardan ve kültüründen bahsederseniz sevinirim.

Hoşgeldiniz, valla yoğun nem olmazsa gidelecek yer, hatta yanılmıyorsam hatun kişileri burdakinin aksine erkekleri istetiyormuş ailelerden , tası tarağı toplamalı^^ nem nem cıxx.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar