enDer

Selam ben Ender.

İstanbul Fatihdeyim 31 yaşındayım motosiklet.net ailesine merhaba diyorum.

Bu site ile tanışmamı sağlayan sevgili harbitürk'e teşekkür ediyorum.

Geçen haftaki izmit gezisinde tanıştığım arkadaşlarıda burdan selamlıyorum.

hoşgeldin.. kalıcı ve katılımcı olman dileği ile...

Hoşgeldin.. kalıcı ve katılımcı olman dileği ile...Gezilerimiz oluyor katılmanı aramızda olmanı canı gönülden dileriz:rendeer:

Ender MT ailesine hoş geldin.Buradan önce seni tanıma fırsatı bulmuştum.Buna istinaden yaşını öğrenince şaşırdım.Hiç göstermiyorsun.

Ooooooooooooo Kanka geldinmi :)

Sonunda ...

Maşallah diyelim de nazar deymesin.

hoşbuldum Arkadaşlar, teşekkür ederim, Devrimcim Yeni motor bakıyorum hala kafama göre bişey bulamadım, gerçi nebilim nekadar cc düşük olsada gayet güzel gidiyor rahat motor :) ama hoşuma gidicek bişey bulursam en kısa zamanda geçiş yapmak istiyorum inşallah

enderimiz.. :) canımız kanımız enderimiz :) hoşgeldin kardeşim.. nice gezilere beraber inşallah.. :)

sinan ya plan yapmasına yapıyorum da.. cumartesi olursa gelemeyenler olucak.. pazar günüde ben 4 e kadar dersteyim.. eskidende sıkılıyordum derslerden ama motoru aldıktan sonra çok feci oldu.. yaz tatilini hiç bu kadar sabırsızlıkla beklememiştim :) cumartesi size uyarmı? özledim valla sizi.. :) bi çay getireyim, şekerinizi karıştırayım :)

Hoşgeldin Ender kardeş, İzmit gezisine katılamadığım için tanışamadık ama inşallah önümüzdeki gezilerde tanışma fırsatı buluruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar