Ya arkadaşlar biişi dicem ama yanlış anlamayın..
ATATURK hiç zamanın Türk'lerine benzemiyor gibi geliyo bana... sanırım selanik doğumlu oluşunun etkisi var birazda..
yanlış anlayacak bişi yok arkadaşım. ancak senden ricam biraz vakit ayırp ırk araştırması yapman
genel bir kaç anekdot vereyim ben yine de..
türkler beyaz ırka mensuptur. çıkık elmacık kemikleri bademi göz yapısı ve bademi yüz yapısı belirgin ırki farklılıklarındandır.
bu genel özellikler bile türk ırkının özelliklerini taşıdığını gösteriyor. biraz daha incelersen aslında gerçekten türk olduğunu sende görebilirsin. eğer sen yada bahsettiğin zamanın türkleri, atatürke benzemiyorsa tip olarak, onlarda türk geni nazaran daha az vardır büyük ihtimalle.
sizde bu basit üç ana özelliği tartarak karşınızdaki kişinin ne kadar türk geni taşıdığını hemen anlayabilirsiniz.
ırkçı falan değilim aman yanlış anlamasın kimse. zaten imzam da yeterli bir açıklamadır. Atatürk ün tam söylediği haliyle kullanıyorum ben, bize öğretildiği gibi yarım şekliyle değil de.. anadoluda bir çok medeniyet kurulmuş ve doğal olarak o medeniyetlere ait genleri de biz taşıyoruz hala.. hepimiz kardeşiz çünki bu topraklar hepimize ait.
dini milleti ırkı yok bu işin.. bu topraklar, bu ülke, burada doğan güneş, yağan yağmur, esen rüzgar bizim; hepimizin.