En zevkli motosiklet tipi nedir sizce ?

Artçının cinsiyetine göre değişir o :)
Aman aman
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Harley Davidson'a genelde sallarım ama kimi zaman istemiyor değil canım, Road Glide ve Scream Eagle ikilisi ile dağ yollarında etrafı seyrederek gitmekte bir ayrı güzel olur.
Keşke biraz performanslı olsa harley son hız hakkında konuşuyorum tork değil

Bana hayabusa rahat geliyor keza vespamda rahatsız. Dik oturamıyorum çünkü. Hafif eğildiğim zaman kuyruk sokumuma az yük biniyor. Senelerce harleyde kullandım heleki bacağım öndeyse hiç rahat gelmiyor. Tamamen ergonomine fiziğine bağlı. Ha en çok hangi motordan zevk alıyorsan derseniz bana Vespa derim. Sesini rengini herşeyini seviyorum.

teorik olarak "supermoto"lardır.
Teori ?

İki zamanlı motorlar olabilir.
Kesinlikle

Konu eğlence adrenalinse naked tek geçerim. Racing gibi hem uçayım hem rüzgar almayayım hem ayranım dökülmesin.. olayı yok.

Kuba cg100, honda cbf150, nc750s kullandım. Hepsinde motosiklet sürmek mutlu etmişti beni. Ama hep istediğim cruisera vulcan s ile kavuştum. Vulcan s’in sürüş pozisyonunu aşırı sevdim ama sıralı çift silindir ve nispeten(nc750s’e göre) yüksek devir çevirmesi ile sürüş pozisyonu birleşince resmen bayıldım motora. Şu an aynı sürüş pozisyonu ve spor cruiser denilecek motorlara baktığımda harley iron 883, yamaha bolt vs gibi v bloklu cihazları ve seslerini beğensem de vulcan s’in atikliği, titreşimsizliği, uzun yolda yormayışı(yakıt harici 300km durmaksızın) gibi sebeplerle birleşince hala vulcan s i çok seviyorum diyebilirim.

Motosikleti
S1000XR
Öncelikle merhabalar abilerim/ablalarım sizce en zevkli motosiklet tipi nedir yüksek bir touring mi yoksa yere daha yakın bir racing mi veya rüzgarın daha sert estiği bir naked mı kısacası zevki en dorukta hangi motosiklet de hissettiniz?
Kişiden kişiye değişir. 50cc scooter sürerken bile, bir yere kadar keyif alabiliyorum. Onun dışında her tarzı seviyorum. En çok sevdiğim Cruiser/Chopper, tercihimde bu yönde oldu.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Motosiklette dik oturuş bana çok hitap etmiyor, test ettiğim motorlarda bu tip oturuş pozisyonunu çok yadırgadım. Tabi iş, alışmakla ilgili de olabilir. SS sürer gibi komple yatmak da çok konforlu değil ama yüksek gidon ve hafif arkada pegler benim için ideal. Bu nedenle konuyla ilgili oyumu sport touringlerden yana kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar