En turing racing

Arkadaşlar merhaba ben halil, son 5 yıldır bilinçli olarak motorsiklet kullanmaktayım. Son motorum cbr600f. Biliyormusunuz yan+topcase+depoüstü çanta ile toplam 170 lt bagajı oluyor...:cherry:

Arkadaşlar merhaba ben halil, son 5 yıldır bilinçli olarak motorsiklet kullanmaktayım. Son motorum cbr600f. Biliyormusunuz yan+topcase+depoüstü çanta ile toplam 170 lt bagajı oluyor...:cherry:

:queen::queen::queen::queen::queen:
Kazasız belasız günlerde kullanman dileği ile :)

Aramıza hoş geldin arkadaşım :rendeer:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hoşgeldin.:rendeer: deee taşıyıcak 170 litre ne buluyosun ki.:silent:

Ben artçı taşımaktan bile nefret ediyorum.:pr:

arkadaşım öğreten adam ayaklarıyla ukalalıkdan yazmıyorum bu msjı, belki parmağın sürçmüştür de bende tik var moto ve siklet kelimelerini birleştirince araya R sıkışınca gözüme batıyo,

hem mt ailemize hoşgeldin, motorunda hayırlı olsun. :rendeer:

sucular bile motorun arkasına römork yapıyo ,3er den iki sıra 6 tane alsa 120 litre eder bu f deki topcase nasıl ola:)

bide resim yükleseydin nasıl durduğunu görseydik
hoş geldin...

öööhhhhhh baba büyüksün nediyim helal olsun güzel gözüküyo heyecanlı olsa gerek racing makinede o kadar yük. Hoş geldin aramıza.:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldinn................................

hocam yük taşımaksa amacın albitane kamyonet bin dostum olmazki böle çatalarla canım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar