Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
insan icin kosmanin bile dusme aninda tehlikesi oldugu bir durumda saate 80km ulasan bu motorlar ile tehlikesiz demek zor. Eglenceli oldugu ve buyuk cc lere gore daha az risk tasidigi kesin ama halen tehlike var, bunu yikmak imkansiz
80km saatle giderken bir insan bu kadar alcak bi cisimden dusuyorsa ve cisimde kendi hacminden kucukse ve koruma varsa ne derece zarar gorur?
ha diceksinki mermide kucuk ama insan olduruyor.birim zamanda ki hizda yatay dusmeden bahsediyorum ben mermi gibi dik aci ile carpisma degil...cok farkli...sonucda bir oyuncak bebek icin ne kadar tehlikeli ise bu da oyle bisey...
Bu motosikletleri sürmek göründüğü kadar kolay değil. Hatta normal motosikletlerden çok daha zor. Dizlerinizin arasından tuttuğunuz küçücük gidon ve altınızdaki minyatür alet ile 80-90 km yapmak pek de güvenli değil.
80km ile giderken nasıl düşerseniz düşün nereden düşerseniz düşün zarar görme riskiniz var.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende vardı 49cc 75 km hıza çıkıyordu yokuş aşşa 90ı gördüğü oluyor. özel nos kiti var takarsanız 120 ye kadar hızını çıkarabiliyorsunuz. düşme konusuna gelince düşürmek gerçekten çok zor ama amortisörsüz olduklarından siz üstünde zıplayıp duruyorsunuz. bu arada ben bi kerede 20 kmye yakın gittim bu aletle.
ayna olmadığı için her virajda dönüp arkalarını kontrol etmekten adamların boynu tutulmuştur
zaten konuyu açan arkadaş hiç tehlikesiz dememiş en az tehlikeli yarış demiş 80km az bi hız değil mutlaka kaza anında yaralayıcı olabilir ama adamlar hertürlü önlemi almış bayrakçılar lastik korumalar ve en önemlisi pist kenarında hali hazırda bekleyen 2 ambülans:cat:
ahahaha şakamı ya bunlar
ama bunlara bile binerken full korumalar :cat: en önemlisi bu can güvenliğini elden bırakmamalarıda süper bir durum daha çok eğlenmişlerdir...