En sonunda

Herkese merhaba,

Çok kısa bir süre içinde bulabilirsem 2. el az kullanılmış bir Honda XL200, bulamazsam Honda CBR 125 ile aranızdayım.

ucankut, hoş geldin de ne o tercihler öyle, ikisi de ayrı telden çalıyor :) Cross'cu musun, sport meraklısı mı?

Evt dostum dediğin gibi ikisi faklı sınıflarda motorlar ama gerekçe basit.

Gönül isterdi bi sıfır XL 200 almak ama artık aletin Türkiye ye girişi yokmuş, birkaç bayii ile görüştüm bulamazssın dediler. Eğer bulabilirsem ÇOK AZ kullanılmış bi XL 200 alabilirim. Ama bulamazsamda en azından sıfır bir motor alayaımda başım fazla ağrımasın diye düşünüyorum.

Fiyat olarakta CBR 125 ile XL200 aynı, ikiside Honda. İlk giriş için uygun gibi geldi bana.

Enteresan olan XL 200 muadili yakın fiyatlarda başka bir marka motor bulamadım. (Yamaha var o da 1 milyar daha pahalı) Artı CBR 125 ün görünüşü çok tatlı :) İkinci basamak bir KLR650 olabilir. Tercihlerden de anlaşılacağı gibi gönlüm Enduro lardan yana şu an. Belki CBR 125 fikrimi değiştirir.

Bekleyip göreceğiz

Hmm CBR'ı yakından gördüysen sorun yok. Millet küçük buldu da... Özellikle XL200'ün yanında çok çok ufak. Boyun kaç senin?

ucankut, hoşgeldin.. hayırlısı olsun.. alınca ne aldığını söyle de eğer CBR125 ise senin de sürüş yorumlarını alalım..

Üstat boy 1.72 kilo 60. zaten fazla heybetli motorlar bana gelmez :) Yan yatan motoru yerden kaldıramadıktan sonra ne anlamı var :cherry:

OK, XL200'ün selesinin yükske olduğunu duymuştum zaten. CBR 125 güzel sçeim bu durumda.. :cat:

Yaaa arkadaşlar size bir şey soracağım .gerçi biraz tuhafınıza gidecek ama şu tüm motorların isim ve hangi grupdan olduğunu yazarmısınız.aklım karıştı. :pr:

Jadesam www.honda.com.tr adresine bir bak motor bölümünü seç orada solda seçenekler var her modelin ayrı ayrı resmi var ordan görebilirsin en kısa yolu bu hoşçakal :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar