en sonunda vitesli bir motorum oldu CFMOTO 150-A

2012 model cfmoto 150 cc gidişi çok güzelmiş. scooterden sonra aslımda ben motor kullanmıyorum dedirten bir şey.

20140310_160458.jpg
[/url][/IMG]

hayırlı olsun su soğutmalıydı galiba...mondinin 600lükleri üreten firma...

hayırlı olsun arkadaşım... Cfmoto ile ilgili olarak söylentilere göre ktm ile işbirliği yapacak olan marka.
çin pazarı için duke 200 ve duke 390 modellerini cfmoto ile birlikte üretecekmiş. ktm hali hazırda duke 125 ve 200 modellerini hintli bajaj'la ortak üretiyor.

Hayırlı olsun. CFMoto'yu kim satıyor Türkiye'de ? Su soğutmalı olması çok güzel.

Hayırlı olsun. Kazasız günlerde kullanman dileğiyle..

Ankarada Ulusan Motorda da vardı. Benimde baktığım bir motosiklet ama çok fazla bilgi olmadığı için biraz uzak durmuştum.. Parça sıkıntısı olabilir diye uzak durmuştum.. Tecrübelerini buradan paylaşırsan belki bende yönelebilirim..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-cfmoto-ulusan-dan-0-km-2012-su-sogutmali-cf150-3590-yerine-2990-tl-150576854/detay

fiyat olarak 2.800 TL demişlerdi. Sen kaça aldın.

Motosikleti
Forza 250
Manuel araba kalmadı siz halen vitesle uğraşıyorsunuz :)

Hayırlı olsun. Kazasız günlerde kullanman dileğiyle..

Ankarada Ulusan Motorda da vardı. Benimde baktığım bir motosiklet ama çok fazla bilgi olmadığı için biraz uzak durmuştum.. Parça sıkıntısı olabilir diye uzak durmuştum.. Tecrübelerini buradan paylaşırsan belki bende yönelebilirim..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-cfmoto-ulusan-dan-0-km-2012-su-sogutmali-cf150-3590-yerine-2990-tl-150576854/detay

fiyat olarak 2.800 TL demişlerdi. Sen kaça aldın.

uzun vadeli kredi ile aldığım için 3400 civarına aldım. Su an 350 km deyim. Scooterden sonra inanılmaz derecede yakıt az geldi bana. Depoda ceyrekten biraz daha az benzin var. Sayısal vites göstergesi de var ancak anahtarlık oyle büyük ki kafayı sağa yada sola oynatıp bakabiliyorsun. Malzeme kalitesi samimi olarak soyluyorum tahminimden çok daha iyi. Ancak malzemesi boyle iyi bir motorda titreşim çok var. Hatta var denecek kadar çok :) tıpkı cbf lerdeki gibi jikle gidonda. Sele altı bagaj bildiğin yok. Elektrik tesisat işciliği hiç iyi değil. Yağışlı havalarda ampül kesersem hiç şaşırman. Lastikler tubless ama nylon. (zaten hangisininki iyi ki) ön fren disk fena değil arka campana ama eski motoruma göre pek beğenmedim. Yedek parça konusu ise en beğendiğim nokta. Parça için cfmoto ya gebe değiliz. Hava filtresi ve karbüratör mondial mh drift suspansiyonlar ybr gibi daha bir cok parca birebir aynı. Bu alet alınırmı derseniz cbf ye 5400 vereceğime su soğutmalı bu motor alınır arkadas. Elimden geldiğince gördüklerimi yazdım

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar