en sonunda motorumu aldım:) resimler--->>>

hem motora hemde manzaraya hayran kaldım..güle güle kullan. resimlerdeki yer neresi??

Moderatör
Yasina gore oldukca cesursun :) 30 Yasinda bir motor almak her babayigitin harci degil.. Ama gercekten o verdigin para son kurusuna kadar deger bu makina icin.. En azindan resimlerde oyle gorunuyor. Gule gule kazasiz belasiz keyifli ruzgarlar size..

hayırlı uğurlu olsun daırısı benim başıma kazasız belasız sürüşler... :cat:

off be işte budur makina bayır aşagı komprosore bırak beşikgibi sallasın seni hayırlı olsun

keyifli sürüşler kardeşim internette aksesuarlı çok keyifli resimlerini görmüştüm tekrar bulabilirsem fikir vermesi için gönderebilirim tadını çıkart

bende netten bulabildiğim farklı resimleri topluyorum, burda paylaşırsan belki farklı birşeyler görme şansim olur.

canavar canavar maşallah..allah kazasız belasız binmek nasip etsin dostum

Hayırlı olsun.Çok güzel, taş gibi.Allah kazasız sorunsuz kullanmayı nasip etsin.:bounce:

Güzelmiş. KAzasız belasız kullanman dileğiyle . Ne varsa eski motorlarda var (demiyorum yeni nesil motorlarda da güzeller var :))

şahhane makine.ama zinciri unutmuşlar birader, bi 25 lira werde zincir al, zincirsiz kullanmak tehlikeli :queen::queen::queen:

Bu model BMW zincir aktarmalı değildir..Şaftlıdır...:)

Yanlış bilgi vermeyelim.:bounce: :queen:

bende netten bulabildiğim farklı resimleri topluyorum, burda paylaşırsan belki farklı birşeyler görme şansim olur.
Bende birkaç orjinal foto eklemek istedim..
Şu linktede BMW'nin eski-yeni tüm modelleri hakkında bilgi alabilirsin.

.
BMW MÜZESİ'ni ZİYARET EDİN.

.
DSCF0016a.jpg

.
607bare1.jpg

.
bmw06060903.jpg

.
bmw06060901.jpg

.

1977%20R60-7%20black.jpg

.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kazasız belasız kullanırsın İnşallah :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar