En Sonunda Bende Motoruma Kavuştum

o zamaN sorayım
1.si motor 2.el mi??
2.si 2.el ise kaç kmde
3.sü kaça aLdınız _???

kazasız belasız iyi günlerde kullan, sürüşlerin hep keyifli olsun.

dostum motorun hayırlı olsun, güle güle kullan inşallah. allah kaza bela vermesin.
şimdi senin attığın özel mesajı okudum ve baktım topic açmışmısın diye.
darısı benim başıma inşallah. ben de anlaşabilirsem önümüzdeki hafta cbr'cılar arasına katılabilirim:)
walla ben de çok heyecanlıyım, anlattıklarını ve senin duygularını çok iyi anlıyorum o yüzden:)
ctesi motora bakmaya gitcem ama günler geçmek bilmiyo:) nası bişey diye çok merak ediyorum. temizse direk alcam zaten:)

hayırlı olsun kazasız belasız kullan inş. bizim bir arkadaş da var ben kullanmadım ama memnun. tek sorun trafikdeki tacizler. neyse güzel günlerde kullan inş.

hayırlı olsun.Ulan benim abimde ne hayırsız ben motor diyince onu ne yapacan ben sana bisiklet alıym diyo.bunu okuduktan sonra abime gösterecem belki gaza gelir o da bana alırr.:)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız mutlu günlerde kullanman dileğiyle:cat:

karsberSky' Alıntı:
o zamaN sorayım
1.si motor 2.el mi??
2.si 2.el ise kaç kmde
3.sü kaça aLdınız _???

tabi cevap vereyim

1.si motorum 2. el
2.si motor 10.000 e benim yanımda girdi ve rodaj bakımından sonra hiç kullanılmamış daha sıfır bir makina ufacık bir çizik bile yok ( allah göstermesin )
3.sü 3.750 ytl ye aldık devir felan 4.ü bulacağa benziyo..

ama değer böyle bir zevk daha yaşamadım ömrümde :queen:

lespaul_84' Alıntı:
dostum motorun hayırlı olsun, güle güle kullan inşallah. allah kaza bela vermesin.
şimdi senin attığın özel mesajı okudum ve baktım topic açmışmısın diye.
darısı benim başıma inşallah. ben de anlaşabilirsem önümüzdeki hafta cbr'cılar arasına katılabilirim:)
walla ben de çok heyecanlıyım, anlattıklarını ve senin duygularını çok iyi anlıyorum o yüzden:)
ctesi motora bakmaya gitcem ama günler geçmek bilmiyo:) nası bişey diye çok merak ediyorum. temizse direk alcam zaten:)

dileklerin için çok teşekkür ederim... allaha sana daha güzelini nasip eder inşallah.
ama bu duyguyu herkesin yaşamasını istiyorum .. ne muhteşem bir şey:bounce:

mondial motor' Alıntı:
hayırlı olsun.Ulan benim abimde ne hayırsız ben motor diyince onu ne yapacan ben sana bisiklet alıym diyo.bunu okuduktan sonra abime gösterecem belki gaza gelir o da bana alırr.:)

benim abimde başta karşıydı.. sonra benim kafama koyduğumu görünce olursa en iyisi olsun dedi ve bunu aldık..
inşallah sende gönlündeki motora kavuşursun :rendeer:

Bolu Beyi' Alıntı:
hayırlı olsun kazasız belasız kullan inş. bizim bir arkadaş da var ben kullanmadım ama memnun. tek sorun trafikdeki tacizler. neyse güzel günlerde kullan inş.

hiçbir sorunum yok çok şükür tek sorunum devir mevir plaka işlemleri yapılmadan yakalanmak korkusuyla binmek oda hallolunca bir şey olmaz inşallah
ehliyetimde var zaten :cherry: habirde burası küçük yer burda taciz edecek adamın arkasında büyük bir aşiret olması lazım yoksa onu benim elimden hiç kimse alamaz :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum hayırlı olsun....

hayırlı olsun, belki 3-5 lira fazla verdin ama başını ağrıtmayacak( özellikle tatvan gibi bir yerde), sana sürüş zevki veren, verdiğin parayı hak edecek bir motorun oldu.

zeronero' Alıntı:
hayırlı olsun, belki 3-5 lira fazla verdin ama başını ağrıtmayacak( özellikle tatvan gibi bir yerde), sana sürüş zevki veren, verdiğin parayı hak edecek bir motorun oldu.

çok fazla bir fark olmadı zaten kanuni racer 3.400 olmuştu bunuda 3.750 ye aldım ama makina gibi makina allah nazardan saklasın..:queen: .

temennileri için yorum yazan yazmayan bütün arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim:rendeer:

hayırlı olsun kazasız ve keyifli sürüşler dilerim,
iyi günlerde kullan.

hayırlı olsun arkadaşım,kazasız belasız sürüşler dilerim...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar