En Sonunda Bende Motor Aldım

kazasız belasız sürüşler , uygun olursa fotoğraflarına çekip paylaşın :)

bu motor hakkında çok bilgi var sitede ama senden de birşeyler duymak isterim. bi arkadaşım alcak da motor hakkında kısa bi görüşünü alabilir miyim?

mustfaaa hayırlı olsun bende 3 gun once aynı motoru aldım motor canvar gıbı yaaa kaskını takmayı sakın ıhmal etmee

Motosikleti
Su Motoru
Hayırlı olsun. Allah motorunu kazasız belasız güzel günlerde kullanmanı nasip etsin. Yeni bir motorun insana verdiği heyecan bir başkadır :) ...

hayırlı olsun kardeşim,kasksız sakın korumasız sakın binme:cat:

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan
Allah kaza bela vermesin...
:cat:

dostum hayırlı,kazasız belasız sürüşler... allah bize de nasip eder inşallah :silent:

ylmzzz'a Cevap

ylmzzz' Alıntı:
bu motor hakkında çok bilgi var sitede ama senden de birşeyler duymak isterim. bi arkadaşım alcak da motor hakkında kısa bi görüşünü alabilir miyim?

Ben motoru aldım yaklaşık 100 km yol yaptım inanır mısın?Gaza yüklendiğin gibi şahlanıyor walla.Motor canavar gibi taş gibi maşallah!Performans bakımında zuper,ve konfor bakımında da zuper.Allah her isteyen kişiye nasip etsin.Motorun resimleri ilk yazdığım yazıda var.Bak gör.Herkese kazasız -belasız sürüşler diyorum.Motosiklet.net Ailesi:bestmt:

:thumleft:

birader hayırlı olsun bin birazda bakalım bilgi ver bize yazın alacağım bende motor senin makinada adylarım arasında tecrübelerini bekliyoruz

Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullan:rendeer:
Bende yılbaşında aynı motordan aldım
sarı almakla iyi etmişin en yakışan renk sarı bende sarı aldım
şimdilik 24 günde 450km yol yaptım kar yağmasaydı 1000km devirirdim ya neyse
soran arkadaşlara öneririm
çok ucuz ve çok havalı yarış motoru havası vermişler
tabiki çin malı ilk kullanımda aynalar filan gevşiyor ama servis e bir urayıp bir çay içince sorun kalmıyor.
ama çok şık bir moyor birde aynalarda ek sinyal ve kırmızı park ışıkları olması harika zaten arka ışıklar bir harik
bu paraya alınabilecek en iyi makina bence
tekrar güle güle kullan özgür adam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar