En sonunda ben de aldım

hayırlı olsun

slm bende 2 gün önce aldım motorumu triumph tiger biraz büyük ama alışıcağız umarım .yakın tarihlerde yakınlara bi gezi varmı acaba.deneyimli arkadaşlarla motoru keşfetmek istiyoruz:salut:

RENK SEÇİMİN DE ÇOK GÜZEL OLMUŞ. AMAN DOSTUM MUTLAKA EMNİYET AÇISINDAN KIYAFETLERİNE VE ARDÇI OLARAK EŞİNİN KIYAFETLERİNE DİKKAT ET. KEYİFLİ YOLCULUKLAR DİLERİM. UMARIM BERABER GAZLARIZ:cat:

fırat gülener sana da hayırlı olsun dostum. Allah kaza bela vermesin.

karabere haklısın, kıyafet çok önemli. Biz motosikleti teslim almadan tamamladık. Sonuçta motosikletin kaportası insan.
Biz Göztepe'de oturuyoruz, belki karşılaşırız :wiinkk:

Dostum Ben De Sahrayicedİt'teyİm. Toyota NataŞ'in Orada. KarŞilaŞiriz Herhalde.

Sabah 04'de minibüs caddesinde siyah CBF ile pratik yapan birini görürsen, işte o benim :mrgreen: O saatte yol bomboş.
Biz BP benzinliğin karşısında oturuyoruz.

oh be bende yanlızım zannediyordum bendede cbf 500 gümüş rengi var bir gün buluşup turlayalım

yanlız yakıt konusu beni biraz korkuttu hatta satmayı bile düşünüyorum sende yakıt nasıl deneme fırsatı bulabildinmi

sayın abime bi tavsiye: işlemlerini bitirdikten sonra hemen sadakasını ver...:cat: hayırlı uğurlu olsun, allah kaza bela vermesinnn...:rendeer:

alikara yarın geziye gelmiyormusun tunoka'da geliyor grubu tamalayalım

Yeni yakaladım.. Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..(hepimize..)
CBF500 cüler bi toplansak diyom..

evet ya buluşalım artık şöyle yeşilköy sahilinde boy göstersek

Çok güzel seçim...Ve şuandaki hedefim diyelim...Siyah CBF 500....

Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan abicim....:rendeer:

güle güle kazasız günlerde kullanın.çok güzel bi makine almışsınız hayırlı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar