bu bölüme motor alınca kendimden bahsedicem dedim , en sonunda motorum oldu :cat: güzel bir motor honda cbr 125 2006 model, siz siz olun sakın başkalarının cahill sözüne bakıpta scotoor almayın sonuçta bu motorla hız yapamıyosun , çünkü bana diyolardi ki sen bunu süremezsin olum, aha bugün sürdüm... herkes anasının karnında öğrenmio o yüzden başlangıç motoru scooter değildir bence ,illa scootor almak lazım gibi dayatıyorlar ,bilmiolar ...... biraz pahaliya aldım motoru 3.700 ama yanında eldiven ve gögüs koruyucu verdi adam ,jantları da çok güzel maşallah.... işte 2. el
![]()
burdan görünmüo ama azcık bir kırık var solunda granejında ..
hayırlı olsun güzel motor ama 3,700çok degilmi:S benim arkadaşımda aynısından aldı 2 000 fln verdi:S ya 4,500 a fıstık gibi 250lik honda twister var.neyse kazasız sürüşler dilerim hayırlı olsun
2 bin gaumeye cbr in çakmasini alir hacı ancak![]()
Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım. Kazasız günler geçirmen dileğiyle..
Ancak 15 yıldır vitesli motor kullanan biri olarak sana tavsiyem olacak,
** Sakın kendine fazla güvenme ** kendine çok güvenmek kaza yapmanı sağlıycak en temel etmendir. Hiçbir zaman usta olma, kalfalıkta kal. Daha uzun yaşarsın![]()
sorması ayıp sen ne kullanıosun ?
saolun tüm yazılar için yukardaki yazı gerçek ten güzel, insan motoru öğrendini sanıor ama işte o zaman kaza yapıorÖncelikle hayırlı olsun arkadaşım. Kazasız günler geçirmen dileğiyle..
Ancak 15 yıldır vitesli motor kullanan biri olarak sana tavsiyem olacak,
** Sakın kendine fazla güvenme ** kendine çok güvenmek kaza yapmanı sağlıycak en temel etmendir. Hiçbir zaman usta olma, kalfalıkta kal. Daha uzun yaşarsın![]()
demek istediğim aynen bu biraz çevremdeki insanlar kızdırdı beni bende burda içimi döküyüm dedimufak bi yazım hatasını istediğiniz yoldan okuyunca böyle sonuçlar çıkabilir tabii.
arkadaşın demek istediği aptal söz "vitesliyle başlanmaz kullanamazsın, scooterla başla" sözüdür. scooter a da onu kullananlara da aptal demedi benim anladığım kadarıyla. biraz üstü kapalı yazdığı için istenilen yöne çekilebiliyor..
neyse hayırlı olsun :rendeer:
ben direk resimlerin gözükmesini istiorum nasıl oluyordu bu meret...ilk yazdığımda başka bir yazı vardı onu değiştirdim başka bir konu açmıyım diye eskisinin üzerine açtım...keşke bir de sevdiğim olsa o zaman süper olacak :salut:
![]()
![]()
![]()
![]()