"en son ne zaman" oyunu

zpointim sen sormuşun yaziim bari:))

"en son nezaman çok sinirlendiğiniz halde sadece yutkunmak zorunda kalıp sustun?"

nerdeyse hergün be zpointçim.istanbulda yaşadıkçada böyle devam edecek.ama canını alırsam ben daha çok şey kaybederim diye düşünüp susucam gittiği yere kadar...

en son nezaman hayatından gerçekten mutlu oldun ve umarım sonsuza kadar yaşarım diye düşündün?? ( çocukken deme onu biliyoz:)

Kobayashi, canım sen sormşun cvp veryim bari :))

sevdiklerimle bereber olduğum zamanlarda ve umarım bu hep böyle olur.

en son nezaman birinin zihnini okumak istedin ?

Hemen hemen her gün. Satış danışmanıyım ben karşımdakinin zihnini okumak ne denli zaman tasarrufu sağlardı düşünsene :queen:
En son ne zaman kimseye haber vermeden kafana estiği anda ortadan kayboldun

Cumartesi günü, ailem ve arkadaşlar çok aramış ama hiçbirine cevap vermedim, önce taksime ordanda , red room'a aktım sabah 6 ya kadar coştum, ne güzel geldi varya...

en son ne zaman çılgınlar gibi eğlendin ? ( nasıl bir çılgınlık açıkla lütfen )

kızlı erkekli bir grup olarak bagdat caddesinde şaşkınbakkal'dan caddebostana kadar maskeli balo kıyafetleriyle yürüyüp sokagın ortasında içki içmiştik taaa 5 yıl önce.o gün hayatımın en eglenceli günüydü.(+butun caddenin :mrgreen: )

en son ne zaman motorunu dagıtıp tekrar topladın??? :bounce:

En kisa zamanda yapacagim! :pl:
En son ne zaman insanlarin mantalitesinden igrendin ve kendinden tabii, sende insan oldugun icin!!

alestevardiya, senin soruların bitiriyor beni , yoruluyorum ... hep kazık hep kazık... kolay sorsana biraz.... cevap veriim....

hatırlamıyorum, olmadı galiba...

en son ne zaman aptal durumuna düştün? ve nasıl anlat lütfen ...

Sana kazik geliyosa birak abilerin cevaplasin :queen:
Neyse senin sorunun uzerine yatmamak icin senin mesaj aynen asagida yayimliyorum burdan devam etsin....

federal' Alıntı:
alestevardiya, senin soruların bitiriyor beni , yoruluyorum ... hep kazık hep kazık... kolay sorsana biraz.... cevap veriim....

hatırlamıyorum, olmadı galiba...

en son ne zaman aptal durumuna düştün? ve nasıl anlat lütfen ...

geçen gün misafirlik dönüşü.... kayınvalidem elinde folyoya sarılı bir tabakla karanlık apartman bahçesinde yürürken ayağı basamak gibi birşeye takıldı ve çok kötü yere kapaklandı...tabi elindeki börek dolu tabak da...

gayri ihtiyari sorduğum soru:
- tabağa bişey oldu mu ??

etrafımdakilerin bana garip bakışı ve rengimin kırmızıya dönüşü görülmeye değerdi

en son ne zaman film kopana kadar içtin ???

deamon, kayınvalideni ne kadar sevdiğini belli ettin o zaman . :queen:
cumartesi, yatağa 6 da girdim, uzun süredir böyle olmamıştı çok karıştırdık yaw...

en son ne zaman acı çektin?...iç veya dış...

Amcami kaybettigimde! Bir sene oluyor... :salut: Cook cok severdim. Allah rahmet eylesin. Hala inanamiyorum dusununce!

Hastanede yatti son 15 gun ben de Izmir'e gitmistim. Hergun herkes ziyaretine gidiyorduk, O da cok kalabaliktan rahatsiz olup bizi odadan kovaliyordu! (Konusamiyordu pek son gunlerde ama elleriyle anlatiyordu) Ama hic olecegine dusunmemis, yakistiramamistim. Ertesi gun Istanbul'a donmem gerekiyordu, vizem mi ne vardi. Iceri girdim, yine herkesi kovaliyordu :) sonra ben dedim amca Istanbul'a gidiyorum, yarin sinavim var. Gozlerini acti, sonra ellerini acti, sonra bana sarildi. Biliyordum veda ediyordu. Aglamaya basladim. "Aglama" dedi bana. "Aglama" dedi. (konusamiyordu gunlerdir). Ben optum ve disari ciktim. Amcami son gorusum olmustu. Iki yada uc gun sonra haberi geldi.
Simdi yazarken de goz yaslarima ve icimin acimasina engel olamiyorum!

En son ne zaman hayatin senin kaldiramayacagin kadar agir oldugunu hissettin?

bugun abı bugun hatta 1 saat once hıssettım cok sewdiim kız arkadasıma (ayrıyız suanda) asılan 1 cocuk var ve benım elımden hıc 1sey gelmıo olece kaldım... en son nezaman keske suan olsem dedının??

hiç bir zaman...yaşamak güzel kıymetini bilin...ayrıca saw1 ve saw2'yi seyredin...yaşamanın değerini bilmeyeni kesip biçiyolar iki filmde de ıyyyyyy

en son ne zaman doğa üstü güçlerinin olduğunu düşünüp düşünce gücüyle bir maddeyi yerinden oynatmaya çalıştın ??

dün akşam kapının kolunu açmaya çalıştım.........
En son ne zaman bir fakir doyurdun?

daa kucukken tam olarak hatırlamıorm :p ... en son nezaman nıe bn diilim de o die dusundun (herhangi bir konuda) bnım msj 1 oncekıneydı arada kalmıs

iki soruyada cvp veriiim; ramazanda doyurdum.
niye ben diilim de o sorusu ise: hatırlamıyom düşünmedim herhalde neden ben neden ben diye düşünmüşümdür ama :)
en son ne öğrendin?

işletmeciligi unuttugumu....
en son ne zaman kendine oyuncak (..yada onun gibi bi'şey) aldın?

Yılbaşında playstation 2 aldım kendime.... :cat: :thumleft:

En son ne zaman mezarcılık yaptın _? :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar