Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
En son iki sene önce zamanı durdurmak istedim sahroştum ve kız arkadaşıma demek istemediğim çok ağır laflar ettim aradan bir sen geçti ve barıştık ama eskisi gibi değilim.
En son ne zaman her şeyi yakıp yıkasın geldi
benimkini geçersiz sayın
kız arkadaşım beni bıraktığında şaşırmamı bekledi ama şaşırmadım çünkü bırakmasını bekliyordum zaten
En son ne zaman şöyle bir şarkı açıp eline içki alıp hüzünlendin lanet etin bu dünyaya (ben şu anda)
son 3 senedir hayatımı zehir eden bir kız var kazanmaya çalışıyorum ama ben onu kazanmaya çalıştıkça o kaçıyor olmıycak herhalde
En son ne zaman birisine iyilik yapıyım derken elinize yüzünüze bulaştırdınız
Devamlı aradığım bir şey bu bunu nula bildiğimde zaten başkasını arama
En son ne zaman arkadaşının Aşkına aşık oldun (eskilerden bir şarkı Arkadaşımın aşkısın)
en son lisede platonik birr aşkım vardı adı ercandı. saat hep ercana beş vardı o saat asla ercan olamadı, günlerden hep ercantesi idi... herşey çok geçmişti başka biri vardı onda. ve ben sevilmeden seviyordum.. ilk aşk işte
en son zaman hüngür hüngür ağladın ama gözyaşlarını sakladın???
Herhalde bir ay oldu bir konuya çok sinirim bozulmuştu ve hüngür hüngür ağladım ama kimseyede çaktırmadım.
En son ne zaman birisinden intikam almak istedin
yazmıştım gine yazıcam iki sene önce kız arkadaşımı (upsss gine hatırladım)
En son nezeman birisiyle tanışdığın da içinde kabarma oldu (sanki sana çacukken yeni alınmış bir oyucakı ilk gördüğündeki gibi)
10-15 gün olmuştur herhalde herkez derliydi abuk subuk bir espiriye güldük ama zaten maksat gülmekti başka birşey değil
En son ne zaman kendinden emin olmadın
benim sesim güzeldir ve her zaman bana söyletirler.. affettirmek için değil kendimi...
en son ne zaman gururunu ayaklar altına alıp aşık olduğu itiraf ettin? o sana olmasa da