Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçen gün bir muhabbette Deniz'e girmek yasaktır dediğim de. Ortam da Deniz isimli bir kız vardı ve herkes aniden aşırı yüksek bir sesle gülünce ve Kızın suratı bir karış ve kıpkırmızı olunca. Pişman oldum. Ağzımı açtığıma.
İyiki aklıma caddebostan plajı gelmemiş diye dua ettim.
Denize donla girmek yasaktır.
En son ne zaman Birşeyi en son ne zaman yaptığını düşündün?
yüzüklerin efendisini nedense pek sevmiyorum.sıkıcı geldi ban.bunu birine söyleyince bi bana sövmediği kalıyor.ben harry potter seviyorum arkadaş :bounce: .
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tam kavga deıl dırek sopa yedım.2 gun hastanede yatmıstım ale: serhat_fb, bende harry potter ı cok sevıyom ama yuzuklerın efendısının cok baska bı havası var.haa haberın yoksa soylıyım kasım ayının ortasında 4. harry potter gelıyo.
en son bu yaz arabaların arsında ara dere yaparken bı kız cocuu atladı onume.ona carpmamakıcın az daha duran arabaya patlatıyodum. bı ayna kırıp parasını odemekle yırttım.mecbur odıcen.ehlıyet yok :cherry:
en son ne zaman motorun olmadıgı halde sankı warmıs gıbı plan yaptın :salut:
:salut: geçen yaz 30 ağustosta ankara gezisi vardı. 2 hafta önceden haber verilmişti.benimde o zamanlar asya t 150 alma planlarım vardı.gelecekler listesine adımı yazdırmıştım herhalde. :salut
bu pazartesi evde arkadaşlarım vardı dışarı çıkıcaktın ben çıkmadan 30 dakka bekletim ve motosiklet.net e baktım
En son ne zaman yakalanma korkusunu düştünüz (herhangibi bir konuda)
bir kaç gün önce halada haklı olduğum halde haksız durumundayım
yalnış anlaşıldım düzeltmek için açıklama yaptım ama dinlenmediğim için hala haksız gibi gözüküyorum