"en son ne zaman" oyunu

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hiç olmadım.
En son ne zaman sevgilini aldattın?

Arkadaşlar, bu oyun hakkını verebilsek forumlardaki belkide en eğlenceli oyun olucaktı. burada amaç soru sormuş olmak için sormak ta değildi; cevap vermiş olmak için tarih yazmak ta değildi. sorumuzu sorarken bir sonrakinin çözülmesini sağlıyabilecek bir soru sorarsak ve cevap verirken de cevabın detaylarını, nedenlerini de işlersek hem birbirimizi daha iyi tanıyacağımız bir sohbet çıkıcak, hem okuduklarımızdan eğleneceğiz. Başta forumun sahibi shadov-vt arkadaşımdan sonra sizlerden araya girip ahkam kestiğim için özür dilerim. ama tüm iyi niyetim ile oyunun hakkını verelim ve eğlenelim istiyorum. ZipZip, in sorusundan devam ediim. En son'' herzaman yarın haftasonu olsa '' dedim. çünki sadece mecbur olduğu için çalışan, çalışmayı sevmiyen birim. En son ne zaman kendini aptal durumuna düşürecek bir pot kırdın ve nasıl oldu? :rendeer:

Başta forumun sahibi shadov-vt arkadaşımdan sonra sizlerden araya girip ahkam kestiğim için özür dilerim
rica ederiz :cherry:

Bi sefer forumda biri yakalamıştı arama yapmadan başlık mı açmıştım ne ya da ona benzer bir şeydi. O gece uyuyamadım zaten :cherry:

En son ne zaman intiharı düşündün? :santa:

dün işe başlarken düşündüm.

en son ne zaman yalnızlık hissettin?

Tam şu an bunları yazarken :) birazdan yazılara bi göz atıp sahile çıkıcaam zaten. (bakalım kısmet artık)

en son ne zaman kolay kolay kimsenin yapamıyacağı birşey yapıp herkesin takdirini topladın?

benden beklenmediği şekilde sınavdan yüksek alıp iyi bi yere kaydımı yaptırdığımda. en son ne zaman eşine sasrılıp ona teşekkür ettin?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bana harika bir gece yaşatığı dün gece için,sanki bu form için
en son nezaman motorun için birşey aptın?

geçenlerde bi müsil aldım motor çok rahatladı walla :queen:
En son ne zaman sevdiklerinle beraber hayatta oldugun için Allaha şükretin

çok uzun zaman oldu

enson seni kim korkuttu (ama oyle korkma deyil biçaklanma korkusu gibi yani döt korkusu) :flower:

patronuma ait yüksek meblağdaki bir çeki kaybetmiş sadığımda...halbuki iş arkadaşlarım almış :queen:

en son ne zaman gerçek hayaline kavuştun?

Hayallerimden biri dersek ,
1 hafta önce..(ilk istediğim motoruma sahip oldum..) :flower:

en son ne zaman ,sıkı bir çılgınlık yaptın? :wiinkk:

3 yıl önce nikah memuruna evet derken.. :p
en son ne zaman rezil olduğunu hissettin? :)

Patronun Peugeot 307 sini yanımda iken duvara Çarpınca. :queen:

En son ne zaman ağladın.

Dün motoru sehpasından düşürdüğüm zaman :farao:
En son ne zaman, sınav esnasında farkında olmadan yüksek sesle küfür ettin :queen:

Özür dilerim Birisi bunu zaten yazmış. Tekrar soruyorum.

En son nezaman ceza yedin polisten. :)

27.05.2005 - 45 Milyon - 21.06.2005 Antalya Vergi Dairesine Yatırıldı.Evlat açısı gibi koydu.

En son ne zaman motosikletin olmadığı halde bir forumda hasbel kader kendine verelin gücü ve sorumluluğu ''essegin a... su kacirma'' boyutuna getirip diger mod arkadaşlarınının öfkesini, nefretini kazandın?Dostluklarını yitirdin?Komplexlerini elindeki güçle tatmin ettin?Döt edildin.Yazılan mesajın üstüne alınıp cevap yazmak veya yazmamak arasında ikilemde kaldın?

Dip Not: Motosikletim var yeterince açık mı? :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
kardeşim bu soru pazar günkü sınavdaki edebiyat ve felsefe sorusundan daha uzun okurken soruyu unutur insan yaw :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar