LS2 kask şaşılacak derece iyi çıktı bravo.
Vücudun bir kaç yerinde kırık oluşmasına neden olan bir kazada beynin hiç hasar almamış olması bu kaskın koruma görevini başarıyla yerine getirdiğinin bir göstergesidir.
Üstelik kaskın halinden şiddetli bir çarpışmaya maruz kaldığı anlaşılıyor.
Doğrusu bu markaya karşı bir takım ön yargılarım vardı.
Ama bu kaza sonucuna bakarak bundan sonraki değerlendirmelerimde güvenlik konusunu düşünmeden konfor konusundaki kriterlerime bakabilirim.
Demek ki her ucuz mal kötü olacak diye bir kural yok.
Ben kask konusunu anlatırken kaskınız sertifikalı bir kasksa güvenebilirsiniz ilk bakacağınız yer bu olsun diye yazmıştım.
Doğru bir tespit olduğunu bir kez daha görmüş olduk.
-cok büyük gecmiş olsun kardeşim
rabbim hem sana hem de ailene sabır ve şifa versin.
motorun Pulsar 200 NS olması ve kazayı hatırlayamıyor olman ben de şüphe uyandırdı acıkcası.
Benim varsayımım şöyle biliyorsun Pulsar 200 NS lerde kronık sayılacak bir durum söz konusu seyir halinde stop durumunda motor kitliyor diye biliyorum.hat da ismini hatırlayamadığım formda ki bir kişinin başına gelmişti ama maalesef sen onun kadar şanslı deyildin o ufak tefek sıyrıklarla atlatmıştı olayı ve Ekrem ata bey ona bu yüzden sıfır Pulsar 200 NS verdi.
çok geçmiş olsun geçenlerde yine bi pulsar kazası olmuştu giderken istop etmiş sizde hiç bişey hatırlamıyorsunuz ve benım bıldıgım kadarıyla bu stop etme olayı bı kac kısının basına gelmıs bu yuzden pulsar 200 ns almaktan vazgecen ınsanlar var sızınkıde belkı stop etmıstır allahtan korumalarınız varmıs bole kazayı bu sekılde atlatmıssınız tekerınız duz bassın
Diyeceğim o ki; kasksız, montsuz asla ama asla yola çıkmayın! Lastiklerinizi asla ama asla ihmal etmeyin! Sürat yapmayın! Benim kadar şanslı olamayabilirsiniz...