en şık çinli

arkadaşlar çinlilerden almaya karar verdim ama derdim yok o su yok busu değil bence hepsi aynı sadece görütüleri farklı o yüzdn bende çok görüntüye önem veren insanlardanım vede biraz iri cüzzeliyim yani şişko :cherry: üstünde çocuk gii durucağım bir motor istemiyorum şimdilik yolllarda bir zealsun o önünde jaguar amblemi olan :pr: bir junlin leri gördüm 250-5 fena değildi hoşdu birde benim gördüğüm iş atılmışdı epey şık duruyordu birde keeway gördüm bindimde arkadaşlar gülmekden öldü poponun sağ tarafı yarım metre sol tarafı yarım metre dışarda kaldı :p şimdi bu motorlar içinde yani çinliler içinde en cüzzeli oturaklı tok duran motor hangisi yaw bir yardım edin baylar bayanlar yol gösterin şu kardeşinize

Ewet bencede zealsun gs 200 lük ler war bende bindim onlara depo falan buyuk kaba bir dursu var anlıcan ama motor kapalı deil açıkta yani motor görünüyor bir tek orası gıcık biras

mondial 250 mct alma
arkadaşta var belkide kendisi doğru süremediğinden ama motor ayağını yakacak derecede ısınıyormuş
pişmanım falan diyor

alacaksan benim gibi jinlun alacaksın pişman olmayacak sın.

en kaliteli ve yedek parça sorunu olmayan tek çinli diyebilirm.

sağolun dostlarım gönlünüze yüreğinize sağlık yazdığınız için

merhaba logiratma arkadaşım..............
ben de senin gibi biraz irice ve kiloluyum.ilk motosikletim olacağı için çok gezdim dolaştım prova ettim ve tam tarzıma göre cüssemi taşıyabilecek cruiseri bulup aldım yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.zealsun 150-19 cruiser oldukça ekonomik ve gösterişli bir makina.ilgili linkten okuyup bilgilerini alabilirsin,fotoğrafları inceleyebilirsin..........selamlarımla

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=12180&page=6

sağol dostum zealsun ları gördüm açıkcası pek şekli hoşuma gitmedi ama güzel motor bizim burda da iki arkadaşımız aldı çokda memnun birisi epey güzel işde attı yanlara deri çanta falan yaptırdı falan bilmiyorum ama kararsız kaldım çok işde.parada hazır parayıda eritmek istemiyorum hemen bri şey aıp kurtulmak istiyorum açıkcası.

Boşuna düşünme , taşınma ,kaşınma :) Jinlundan uzak dur derim .Ha yok ben kilo vericem titreye titreye diyosan al .Öte yandan mondial ve kanuniden de uzak dur derim zira ikiside pizzacı motoru gibi (nacizane fikrim)eeee ne kaldı dersen : Regal raptor (ki ben 8 ay araştırıp aldım keeway beklemekten bıkarak)
ya da ben paraya kıyarım arkadaş diyosan al temiz bi 535 virago (ben kıyamadım güç motorda herşeymiş) paşa paşa bin derim dostum :))

kardeş salcano 250-4 cruiser tam senlik incelemeni tavsiye ederim bide yerli olarak tiger öneririm

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en iyisi tiger 250 arkadaşım hepsini kullandım
en iyisi tiger hepsine 5 basar

sağolun dostlarım tavsiyelerinize bakıcam mondial ve kanuni evet yollarda çok var birde onlarda kaslı değil o kadar salcano 250-4 görmedim yollarda hiç ama 250-4 model serisinden alıcağıma 250-5 model serisinden almam daa akıl karı gibi regallerde kafama yatıyor ama doğru dürüst regallerinde bir fiyat listesini bulamadım kampanyaları falan varmı acaba son durumları nedir

bende regal raptor derim, landcrusierin malzemesinden çalmasalardı landcrusier derdim ama şu an çok çıplak, şıklık dersen regal raptor derim ben ha bu arada E serisi için konuşuyorum...

bu regal raptorların fiyat bilgisi alabiliceğim bir yer varmı yada resmi bir sitesi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar