En sevdiğiniz parfümler :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
burayı samsun mu sandın sağa sola tükürek.
http://www.youtube.com/watch?v=ihcHes1-168

sade tükürsek iyi
komik3pi81_952.png

Süper Moderatör (BBRR)
Coq un aksine hatunu bu işe hiç karıştırmam, :bounce: Öle 12 kalorilik light erkek olunurmu len ..:cherry:

valla koku işi biraz karışık iş.. herkezin tenine , terine yapısına , göre farklı özellik gösterebiliyor birinde süper yakışan bir koku diğerinde hiçde çekici olmayabiliyor gençliğimizde Pino, Old Spice, Tütün kolanyası :cherry: kullansakta 2002 den bu yana kenzo jungle, Kenzo tokyo ve Kenzo classic 3lemesinde takılıyorum .. hatun illa bunuda kullan diye davidof classic almış arada kırılmasın diye onuda sürüyom .. ama kenzo bir başkadır

Coq un aksine hatunu bu işe hiç karıştırmam, :bounce: Öle 12 kalorilik light erkek olunurmu len ..:cherry:

valla koku işi biraz karışık iş.. herkezin tenine , terine yapısına , göre farklı özellik gösterebiliyor birinde süper yakışan bir koku diğerinde hiçde çekici olmayabiliyor gençliğimizde Pino, Old Spice, Tütün kolanyası :cherry: kullansakta 2002 den bu yana kenzo jungle, Kenzo tokyo ve Kenzo classic 3lemesinde takılıyorum .. hatun illa bunuda kullan diye davidof classic almış arada kırılmasın diye onuda sürüyom .. ama kenzo bir başkadır

Evet kenzo güzel :D

paco rabanne inviktus versace eros , lacouste white blue label chanel bulue

Hugo boss kırmızı ve diesel fuel for life çok severim ve kullanırım diesel only the brave'i merak ediyorum kullanan varmı nasıl bir kokusu var?

Paco rabanne- one million
Antonio banderas- golden secret (one million çakması)
Lacoste yeşil kutu
Calvin klein - one
Burberry - London (kışlık)
Estee lauder - beyond paradise for man ( yazlık)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar