En sevdiğiniz köpek cinsleri

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Amman diyeyim hocam, chow chow ne acaip hayvandır yaa:mrgreen:
Köpeklerin evrim tablosunu inceliyordum meraklı olduğumdan, birçok modern köpek cinsi onlarca merhaleden geçmiş evrim sürecinde ama chow chow için tablo çok basitti:mrgreen: Çin Dağ kurdu-----Chow chow:p Arada başka bişey yok.

Ben çok köpek edindim ama beni en çok etkileyen Collie oldu:rendeer: Geyşa ismindeki köpeğimizin sadece dili yoktu diyebilirim:salut: Bugün bir köpek daha edineceksem ama, elbette iyi bir alman Kurdu olacaktır:cat::cat:

Köpek dediğin şöyle etli butlu,tüyü bol olacak,aynı çinli şapurlar gibi bol malzemeli Chow chow buna uyuyor hem de 7 göbek çinli köpek.:wiinkk:

Bu köpek benim çok hoşuma gidiyor Tibet mastifi:
mastif.jpg

Ama Herşey Görünüm ile olmuyor :)
Benim köpeğim labrador tercihimde labrador,golden,flat coated labrador bu cinsler hoşuma gidiyor bu arada labrador almak istiyen olursa bu yaz benim köpeğim ALLAH'ın izniyle yavrulucak isteyen ulaşabilir.

Hah işte bunun gibi olacak Tina Turner turneye çıkmış sanki.:queen:

Cins köpekler hiç hoşuma gitmiyo nedense.Sokak köpekleri,karabaşlar,çomarlar çok tatlı cana yakın akıllı köpekler

Doberman 1m war ama güçlü olduundan gezdirmesi zor oluo.gösteri_li we asaletli bi köpek ama.gören gözünü ay1ram1o.ikinci faworim beagle

arkadaşlar, ben ırkçılığa karşıyım. cins köpek sevmem. sokak köpeği gibisi yoktur.
cins köpek, bizim çocuklara benzer. kaloriferli apartmandan çıkıp arabaya binene kadar attığı üç adım sırasında şapkasını giymeyi unutursa soğuk alıp günlerce hasta yatar. sokak köpeği ise, kışın çıplak ayakla dolaşan çingene çocukları gibi dayanıklıdır.

cins köpekler hassas olur. kimi sıcağa, kimi soğuğa dayanamaz, kimi streslenir depresyona girer. çalınır korkusuyla sokağa bırakamazsın. sokak köpeği gibisi yoktur. bir hayvan barınağına gidin, size sevimli görünen bir yavruyu alın. iyi besleyin, aşısını, vitaminini eksik etmeyin, sadık bir dostunuz ve sağlam bir bekçiniz olur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
En sevdiğim köpek türü ben motorla geçerken bana saldırmayıp mal mal bana bakarak geçişimi izleyen köpeklerdir.

İrk ayirmam sokak kopeklerini bile severim :) onlar da beni sever, hayvanlarla iyi anlasirim

Sibirya kurdu. Bi keresinde sokağa atılmış vaziyette çok güzel safkan bi sibirya kurdu bulmuştum. Temizliği, bakımları, sahiplendirme derken bi hafta bende kaldı. Mavi gözlüydü, öyle ters bi bakışı vardıki millet kenara çekiliyodu gezdirirken =)

Valla kendi köpeğim diye sölemiyorum ama ev içinde tek geçerim... Yerinde durmaz, inanılmaz zeki, çok asabi, tam bir av köpeği...

Jack Russell
hiç bir hayvan jack russel teriyerin sıcaklığını vermiyor üzgünken yüzüme o kadar acıklı bakardı ki
sanki "ne oldu dostum anlat dertleşelim" der gibiydi rahmetli

Bizim ev de kedi köpek eksik olmaz :). Bütün hayvanları severim. İyi de anlaşırım. Fakat beslemek isterdiğim diyeceğim köpekler şunlardır; :)

1. Sivas kangalı.
2. Alman kurdu.
3. Elkhound.

Şu anlık pinscher'ımız var bir tane. Adı Zeyna... :)

11gonk2.jpg

Kangal veya Akbaş sahibi olmak isterdim ancak

Güvenemiyorum kendime bakımıydı aşısıydı gezdirmesiydi büyük sorumluluk istiyor :)

hocam benim favori tercihim kafkas kurdu ( kafkas çoban köpeği olarakta geçer ), diğer hoşuma gidenler ise boo ( çin aslanı ), husky ( evde bir tane var kırma ), golden ( bir aya kadar gelecek bir tane yavru :D ). ama dediğim gibi maddi durumum iyi olsa hiç bir köpeğin yüzüne bakmam kafkas kurdu varken.

http://www.kulucka.net/index.php?topic=4970.0

bu linkte bir kaç tane resmi var :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar