Belki ülkende sahte yağ operasyonları yapılıyordur.
Belki yabancılar kadar bakım işine bütçe/vakit ayırmıyorsun/ayıramıyorsundur.
Belki ustaların parça arttırıyor veya takması gereken parçayı ters takıyordur. Hatta fabrikadan çıkarırken balata takmayı bile beceremiyordur.
Neyse uzatmadan, senin ülkende olmaması veya az olması, senin görmemiş olman, tümüyle yok saymak için geçerli bir gerekçe olmaz. Ama yine de sen bilirsin tabii.
Yaklaşım yanlış gibi geldi bana.
Geçmişi sohbetleri bilmeden anlık yorum yapmayın arkadaş başka konuda dediki Türkiyede pek çok motor 200-300-400 bin km ler yapıyormuş ok bende o konuda aynen senin yazdıklarını yazdım ve bizim ülkede o iş olmaz dedim ..
Ben 42 yaşındayım yıllardır bu camia dayım binlerce insan motor gördüm tanıdım festivallere kortejlere sürüşlere katıldım rahmetli barkın dan tut rahmetli tek teker arife kadar çok insanla sohbetim oldu bu yaşıma kadar daha 300 bin 400 bin km de motor görmedim .. tek tük 200 bin lerde görmüşlüğüm var oda beş parmağı geçmez ..
Bizim ülkede o işler zor .. ben bunu dedim arkadaşda ben çok gördüm dedi sonra rotayı yurtdışına çevirdi yurtdışında şu varmış bu varmış dedi bende beni ne ilgilendirir yurtdışı dedim çünkü konumuzla ilgisi yok ..
Ben bilmiyormuyum yurtdışında ne olduğunu motorsikletle Yunanistan İtalya gezisi yapmış adamım orda da ordaki bazısı seyyah bazısı oranın yerlisi motorlularla sohbetler ettik .. yurtdışında millet veriyor servise adamların bakım takvimi var parça sağlam olsun olmasın değişim süreci gelirse değişir . Bizde sağlamsa bozulana kadar devam ..
o yüzden adamların desmo ları var o yüzden yeri gelirse pistonun dan segmanına kadar değiştiriyorlar iyi de bunlardan bize ne
bizde böyle şeyler olmaz olmadığı için zaten piyasada çoğu motor 100 bini görmeden arıza veriyor komple motor yapılıyor.. zaten dediğimizde bu ..
Görmezden gelinen inkar edilen bir şey yok Ben ülkemi bilirim beni ilgilendirmiyor diğer yerler..