En Sağlam Motosiklet Markası

En Sağlam Motosiklet Markası

• Bmw

Oy: 34 9.1%
  • Honda

Oy: 120 32.2%
  • Yamaha

Oy: 37 9.9%
  • Kawasaki

Oy: 38 10.2%
  • Suzuki

Oy: 55 14.7%
  • KTM

Oy: 17 4.6%
  • Bajaj

Oy: 8 2.1%
  • Hero

Oy: 4 1.1%
  • Tvs

Oy: 9 2.4%
  • Ducati

• Benelli

• Kymco

Oy: 1 0.3%
  • Hysoung

Oy: 3 0.8%
  • Sym

• Tgb

• Paiggo

• Gilera

• Vespa

• Keeway

• Rks

Oy: 7 1.9%
  • Harley Davidson

Oy: 9 2.4%
  • Regal Raptor

Oy: 10 2.7%
  • Ural

• Kullanılan toplam oy
    373
ural motosikletlerinin blogu bmw den gelme aea'da izlerseniz adamlar zamaninda bmw alip blogu kopyalayip kendi motorlarini yapmislar

Almanları her ne kadar sevmesemde bmw diyorum.Çünkü sağlamlık diyince aklıma hemen alman malı geliyor.

bence honda diğer markalara göre daha düşük devirde max tork ve güce odaklı motorlar yapıyo, bu da yıpranmayı azaltıyor.
bir de böyle bi video var tabi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence honda diğer markalara göre daha düşük devirde max tork ve güce odaklı motorlar yapıyo, bu da yıpranmayı azaltıyor.
bir de böyle bi video var tabi
https://www.youtube.com/watch?v=kdDWE2mTQ5w

Video güzelmiş.

Yüksek devirli modelleri de yıpranmıyor Honda'nın kolay kolay. 900cc Hornet'i sattığımda 50bin km'i geçmişti. Bujiler ve hava filtresi hala orijinal ve temizdi. Motor sesi yeniden farksızdı.

Marka olarak sanırım suzukı. Karenaj saglamlıgı olarak degıl motor saglamlıgı olarak degerlendırıyorum. Gordugum en uzun kılometre yapmıs motor suzukıydı. Tabı kullanıma baglı baska motor markalarından daha uzun yol yapmıs olanı vardır, sahıt oldugum kadarıyla cevaplıyorum.

Benim de oyum suzukiye.

Sanırım v motorlar, öğneğin v strom, transalp, eski Afrika, birde cbf 500 ün daha mekanik olarak bozulduğunu daha hiç duymadım cbf500 de 250bin km yapanlar var

Oyumu BMW den yana kullanıyorum . Up uzun yollar da yıllar boyu süren savaşlarda,dünyanın bir çok yerinde güvenle kullanıldığı için.

Değerli arkadaşlar, soru eklerinin ve bağlaç olan "de/da"ların ayrı yazımına dikkat edelim...

Sonra istediğinize oy verin yine ...

Top gear de izlemiştim adamlar honda motosikleti beşinci kattan aşağı bırakmışlardı. Sonrasında motor sapasağlam çalıştı hatta adam üstüne binip gitmeyi denedi lastik jant kalmamıştı tabi.

Bmw > Honda > Suzuki

İtalyanlar :farao: sevemiyorum bir türlü. Fakirlikten heralde :p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
rahatlık, sür'at ve iktisat :)

doğrusu:
böyle bir soru sorulamaz
markaların her motoru aynı sağlamlıkta değil
en sağlam motosikletler sıraya konsa, bir çok marka bulunacaktır sıralamada
üretilmiş en sağlam motosiklet hangisi derseniz? hondanın cub' ı olabilir o
zaten en sağlam motosikletler de yine bu cub lar genelde, modenas ın, kawasaki nin bu modelleri de ün yapmış bu piyasada; çinlilerin bile en sağlamları bunlar
yapı gereği böyle
şu durumda en sağlam motosikletler hangi tarz oluyor dense daha doğru olacaktır
cub-commuter-enduro diye bir ilk 3 belirleyebiliriz o vakit

hemen her konuda olduğu gibi elbette japonlar. herkesin aklına ilk sırada gelmeme nedenleri ise marka prestijini avrupalı, amerikalılar gibi yaratamamış olmalarıdır. bu markaların hepsini kullanmaya gerek yok, tüketici yorumlarından, istatistiklerden çıkan sonuç budur.

harley, bmw gibi motosiklet sahipleri, araçlarına bir duygusal bağ da besleyebiliyorlar, bu yüzden motorlarına iyi bakıyorlar ki uzun yıllar kullanılabiliyor. harley dediğin motor zaten 3000 5000 devir çeviren motor. düşük devir, yüksek ömür demektir.

mesela bugün mazda en az sorun çıkaran araç, onun arkasından mercedes geliyor. ama mazda mercedes kadar prestijli değil.

rahatlık, sür'at ve iktisat :)

doğrusu:
böyle bir soru sorulamaz
markaların her motoru aynı sağlamlıkta değil
en sağlam motosikletler sıraya konsa, bir çok marka bulunacaktır sıralamada
üretilmiş en sağlam motosiklet hangisi derseniz? hondanın cub' ı olabilir o
zaten en sağlam motosikletler de yine bu cub lar genelde, modenas ın, kawasaki nin bu modelleri de ün yapmış bu piyasada; çinlilerin bile en sağlamları bunlar
yapı gereği böyle
şu durumda en sağlam motosikletler hangi tarz oluyor dense daha doğru olacaktır
cub-commuter-enduro diye bir ilk 3 belirleyebiliriz o vakit

Aynen öyle hocam;

scooter'de genelde honda yamaha vs.bilinir fakat kymco scooterleri ve naked modeli var yurtdışında gerçekten sağlam ve iddialı motorlardır.sym'de oyle..

Modenas gt 135'e zaten laf yok bizzat kullandım,kymco straight 150 11bg ve 5vites olmasına karşın modenasa kafa tutamaktadır.sağlamdır sorunsuzdur.

Yamaha 150 exciter cup 15bg..ve hondanında 150 cup modelleri var fakat türkiyeye gelmemektedir(satış politikaları) gelse sofrada çeşit bol olur müşteri gerek iktisat,gerekse malzeme kalitesi ve sorunsuzluk anlamında tercih yapabilir,maalesef büyük markaların türkiyede orta segmentte 2-3 modeli var,tabi doğal olarak insanlar çin modellerine yöneliyor arıza ve sorunlarla uğraşıyoruz..

Örnek olarak,honda wing-go cbf 150,cb 125..yamaha crypton,ybr 125 10senelik modeller kısacası ara model seçeneği kısıtlı direk 250cc ve üstüne çıkıyor seçenekler..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar