En Sağlam Motosiklet Markası

• Bmw

Oy: 34 9.1%
  • Honda

Oy: 120 32.2%
  • Yamaha

Oy: 37 9.9%
  • Kawasaki

Oy: 38 10.2%
  • Suzuki

Oy: 55 14.7%
  • KTM

Oy: 17 4.6%
  • Bajaj

Oy: 8 2.1%
  • Hero

Oy: 4 1.1%
  • Tvs

Oy: 9 2.4%
  • Ducati

• Benelli

• Kymco

Oy: 1 0.3%
  • Hysoung

Oy: 3 0.8%
  • Sym

• Tgb

• Paiggo

• Gilera

• Vespa

• Keeway

• Rks

Oy: 7 1.9%
  • Harley Davidson

Oy: 9 2.4%
  • Regal Raptor

Oy: 10 2.7%
  • Ural

• Kullanılan toplam oy
    373
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sizce Hangisi Ankete Oy Verirmisiniz

Ne kadar Yamaha hayranı olsam da en sağlamı bana göre Honda

Forumdan Uzaklaştırıldı
Anket mobilde gözükmüyor ama genel olarak:

Japon >>> Amerika > Alman = Avusturya > İtalya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Anket eklenmiştir oy verebilirsiniz

Marka olarak sanırım suzukı. Karenaj saglamlıgı olarak degıl motor saglamlıgı olarak degerlendırıyorum. Gordugum en uzun kılometre yapmıs motor suzukıydı. Tabı kullanıma baglı baska motor markalarından daha uzun yol yapmıs olanı vardır, sahıt oldugum kadarıyla cevaplıyorum.

Kombassan Kanuni MZ ... markaya bak kavgaya gidecek olsan Kombassan Kanuni MZ geldi desen adamlar korkar o ne be diye

Yorum yapabilmek için karşılaştırılan tüm markaları kullanmak gerekir, çoğumuz böyle olmadığından "şu markanın motorları daha çok kilometre gidiyor" diye yorum yapabileceğiz.

URAL namı diğer rus motosikletidir. 70 modeli bile taştır. plastik değil çeliktir heryeri mübareğin. :D Ve çokta güçlüdür 1 1,5 tona banamısın demez :D

Anket mobilde gözükmüyor ama genel olarak:

Japon >>> Amerika > Alman = Avusturya > İtalya

Genel olarak işin özü budur. Bir marka ile kısıtlamak doğru olmaz. Markanın fanı olan adam motoruna gözü gibi de bakabilir. Ben bu sebeple oyumu Harley-Davidson'dan yana kullandım. Eski modellerdeki motorlarına sahip çıkan adamlar en çok Harley-Davidson sahipleridir. '68 Shovelhead ve daha eski motor bloklarına sahip H-D kullanıcılarının videolarını youtube'da izleyebilirsiniz.

Dipnot: Piaggio ve Hyosung ankette yanlış yazılmış.

Son düzenleme:
Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Çokta hayranı olmasamda sanırım aralarında hem motor bloğu sağlamlığı hemde genel sağlamlık açısından Ural diyorum.Sonuçta bu motosikletler ilk olarak askeri amaçlı ordu için üretilmiş,şu andaki üretilen motosikletler temelde aynı diye biliyorum.Basit ve sorun çıkarmaya müsait elektronik aksam son derece az kullanılmış,yüksek cc düşük devirle çalışan motor bloklarına sahipler.Ruslar genelde öyle çok kaliteli,yüksek teknoloji üretim yapmıyorlar ama basit ve son derece sorunsuz sağlam ürünler üretiyorlar.Bkz AK-47,T 34 tank,Lada vb...

Son düzenleme:
Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Konu sadece sağlamlık ise dünyada IZH üzerine motosiklet tanımam. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Marka olarak sanırım suzukı. Karenaj saglamlıgı olarak degıl motor saglamlıgı olarak degerlendırıyorum. Gordugum en uzun kılometre yapmıs motor suzukıydı. Tabı kullanıma baglı baska motor markalarından daha uzun yol yapmıs olanı vardır, sahıt oldugum kadarıyla cevaplıyorum.

Daha uzun dayanan varsa bilen yazsin:

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/168669-680000km%27de-motosiklet-orijinal-debriyaj.html

680000 km'de...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------

URAL namı diğer rus motosikletidir. 70 modeli bile taştır. plastik değil çeliktir heryeri mübareğin. :D Ve çokta güçlüdür 1 1,5 tona banamısın demez :D

2015 models enjeksiyonlu Ural'in gücü ve torku. Hiç te öyle etkileyici değil. Şehir efsanesi.

http://imz-ural.com/2015-model-technical-specifications.html

Çokta hayranı olmasamda sanırım aralarında hem motor bloğu sağlamlığı hemde genel sağlamlık açısından Ural diyorum.Sonuçta bu motosikletler ilk olarak askeri amaçlı ordu için üretilmiş,şu andaki üretilen motosikletler temelde aynı diye biliyorum.Basit ve sorun çıkarmaya müsait elektronik aksam son derece az kullanılmış,yüksek cc düşük devirle çalışan motor bloklarına sahipler.Ruslar genelde öyle çok kaliteli,yüksek teknoloji üretim yapmıyorlar ama basit ve son derece sorunsuz sağlam ürünler üretiyorlar.Bkz AK-47,T 34 tank,Lada vb...

Ural forumlarına bakın, şikayetlerden kaliteyi anlayın. Tek kelimeyle rezalet. Modern Japonlarla karşılaştırmak mümkün değil.

Eski modellerin bazılarının sürünerek çalışıyor durumda olması bence kalite değildir.

F54

en sağlam ve sorunsuz motorları japonlar yapar marka ya değilde model bazında bakalım olaya

varadero transalp afrika twin
dragstar tenere
klr 650 gibi efsaneler
hepsi japon

Forumdan Uzaklaştırıldı
Güncel....

Asya kıtasında üretilenleri filtrelersen elde kalan veri sana sağlam motosiklet markalarını verecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar