Zaten motosikletinize hayranlık duymamak mümkün değil. Bir önceki motorum olan Mh drift 125 kullanırken idol olmuştunuz benim için.
esrağfurullah hocam y3ni motorunuz hayırlı oksun ne zamab aldığınızı bilmemsemde
Zaten motosikletinize hayranlık duymamak mümkün değil. Bir önceki motorum olan Mh drift 125 kullanırken idol olmuştunuz benim için.
Hayırlı olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Eski motorumu sizin motosikletinizin yanında lafı bile edilmez ama 20.000km kullandım. Çok konuda faydası oldu keratanın bana. Parçaları ucuz ve bol olunca orasını burasını söküp takmaktan elimiz anahtar tutar oldu. Yeni motosikletimde ustaya bile gitmeme gerek kalmıyor artık.esrağfurullah hocam y3ni motorunuz hayırlı oksun ne zamab aldığınızı bilmemsemde![]()
Hayırlı olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Eski motorumu sizin motosikletinizin yanında lafı bile edilmez ama 20.000km kullandım. Çok konuda faydası oldu keratanın bana. Parçaları ucuz ve bol olunca orasını burasını söküp takmaktan elimiz anahtar tutar oldu. Yeni motosikletimde ustaya bile gitmeme gerek kalmıyor artık.
haojue 150 lik çok aradım ama hep uzak yerlerde olduğu için alma fırsatım olmadı. Cg 150 alıp geçtim 2000tl ye motor yansa umrumda olmaz ama ayaklarımı yerden kesiyor ve parçası kolay ucuza bulunuyor bu bana yetiyor
Superboy alabilirsin benim motorum 100 mg prince ikiside aynı blogu taşıyor herşeyleri tamamen aynı nerdeyse,şuana kadar hiç masraf açmadı sadece sübap ayarı yaptırdım 8bin km deyim sıkıntı çıkarmadan 50 60 bin km gözü kapalı gider diye düşünüyorum belkide bakarsanız fazlasını yapar
Prince ile Superboy aynı her şeyi resmen (gösterge hariç).
Acaba neden Prince'yi kaldırıp Superboy getirdiler ki ?
Şuan kaç KM'desiniz, kaç model ?
galiba en sağlam çinli benim motor. 12500 km dir şaşırtıcı bir şekilde sadece bakım ve benzinle devam ediyorum.
Mondial superboy dikkatimi çekti ama titreşim korkutuyor.
12500 nedir ��
Haojue DA 135 s
Bu motor suzuki kalitesinde, kusursuz. Sıfır titreşim.