En Rahat Motosklet Tipi

En Rahat Motosiklet Tipi

• Cub

Oy: 1 1.1%
  • Moped

• Commuter

Oy: 2 2.1%
  • Scooter/Maxi Scooters

Oy: 26 27.7%
  • Touring

Oy: 9 9.6%
  • Sport Touring

Oy: 7 7.4%
  • Chopper/Cruiser

Oy: 23 24.5%
  • Enduro/Off-road

Oy: 17 18.1%
  • Süper Sport

Oy: 2 2.1%
  • Naked/Roadster

Oy: 5 5.3%
  • Cross/Motocross

• Kullanılan toplam oy
    94
bence bu soru kişinin tercihlerine göre değişir. rahat ama neye göre? vites sevmeyen, trafik içinde kullanacak ve bagaj arayan kişiye başka motor önerilir, dağ bayır gidecek kişiye başka, ağırlıklı olarak otobanda uzun yola gidecek kişiye ise başka. hepsini bir arada yapabilen makul fiyatlı motosiklet diye bir kavram olmadığı için böyle farklı türler var :) birde alışkanlık ve zevk meselesi tabii..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Scooterlerin ortası boş olduğu için sevmiyorum birde kaporta aksamı çok hemen dökülür ben köyde,bozuk yerlerde sürcem,chopperlerde çok yakıyor,endurolarında en ucuzu 4.500 tlden başlıyor o kadar bütcem yok ikinci el almam

En rahat motosiklet "tipi" diye birşey yoktur. Motosiklet segmentlerini en rahat-en rahatsız diye kıyaslayamazsın. Kullanım amaçlarına, yol şartlarına, kullanıcı zevklerine göre üretilirler.

Ekşi bir elma ile tatlı bir üzümü düşün. Hangisi daha tuzlu diye soruyorsun.

Motosiklet iki tekerlekli bir ulaşım aracıdır. Bildiğim diğer motorlu taşıtlar arasında en rahatsız olanıdır.

İyi forumlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güncel....

......4.500 tl...... o kadar bütcem yok........

şunu en baştan yazsana yahu millet sana fikir vermek için yanıp tutuşuyor iki sayfadır,goldwing diyen bile var :)

ha yok bütçeni küçümsemiyorum yanlış anlama lakin sende bütçene uygun tavsiye alırdın kafan şişmezdi dimi..

bozuk yerde süreceksen zaten tek tercihin crosa yakın makinalar olmalı bence..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar