....EN MÜKEMMEL MOTORSİKLETCİ BEDDUASI NASIL OLUR?....

sevgili dostlar sevgili shadow dostumun 'akıllara zarar' en son ne zaman oyunu beynimde bir dumur yarattı. bende düşündümki bir küçük tatlı soru hazırlayayım. geçenlerde (mayıs2005)bir mcdonaldscı kardeşime bir hareket yaptım. zigzag yaparken arada kaldı ve yalpaladı dengesini bozdum. sonra ayıp ettiğimi farkettim ve pardon gibilerinden el selamı verdim ama bana herhalde küfürü basmıştır. ve allah sizi inandırsın olaydan 1saat sonra tem otobanında motorum istop etmezmi. nedeni belirsiz. sağlam beddua etti herhalde. abiler yarım saat sonra motor hiç birşey olmamış gibi çalışmazmı. ahada size yeminle böyle oldu. şimdi sorum şu "BİR MOTORCUNUN DİĞER BİR MOTORCUYA BEDDUASI NASIL OLUR"...
BENİM BEDDUAM ŞU:"İNŞALLAH TEM OTOYOLUNDA GAZ TELİN KOPARDA YOLDA KALIRSIIIINN...AMİİİİN" hadi bakalım sıra sizde. komik şeyler bekliyorum. olayı ciddiye alıp duygusal geyikler yapmayın. maksat muhabbet olsun. sevgiyle kalın.

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.

- Konu dışı , tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karsi, şiddet, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrimina yönelik iletiler göndermek yasaktır..!!

********X***************************X*******

mfeci,
o biraz fazla kaçar heralde admı o kadar zorlamaya gerek yok gidon en ii si

Debriyaj telin kopada Debriyajsiz motor kullanasinda için yana EMiiiiiiii. :)

Motosikleti
Su Motoru
En güzel motorcu beddua etmeyen motorcudur. Ama 4 teker sürücülerine şu söylenebilir ; Tuttuğun direksiyon gidon, 4 tekerin iki teker, oturduğun koltuk turfanda salatalık olur inşallah. Amin ... :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.

- Konu dışı , tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karsi, şiddet, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrimina yönelik iletiler göndermek yasaktır..!!

********X***************************X*******

arkadaşlar bence araba içinde motor içinde beddua etmeyelim sadece alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste desek yeter

tek şeritli yolda kırmızı ışıkta en önde beklerken tam yeşil yandıgında motorun stop ede inşallahhhh elden marşı çalışmasa inşallahhhhhh

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar