en lüks motosiklet

Tamam yazmıyorum işte sizin topiclerinize bi daha, küstüm.. :salut::salut:

yaw sen yaz yaz aldırma sen ona:rendeer:

gereksiz:farao::farao: yorumunu görünce otomatikman korumaya geçmiş ama biraz abartmış:p tasvip etmiyorum:)

araplara satarlar bunu.. yada bizim gibi tüketim çılgını zavallı toplumlara..!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tek kelimeyle şımarıklık başka bişey değil,ne özelliği varmış sabaha karşı ötüyomumuş:queen:

ddh

arkadaşlar bu siteye resimi nasıl ekliyoruz bilen varsa bir anlatabilir mi kusra bakmyaın yeri değil ama en güncel topic olduğu için yazıyorum

ben en son imageshack a upload ettim resmi orada karşıma bir sürü link geliyor hangisini alacam ben onun bir yardımcı olsanız

Altın kaplama gösteriş için çok açık. Titanyum ise çelik kadar sağlam. Çeliktende çok daha hafif bir madde. Parası olan alsın binsin. Bana alüminyum şasede yeter. :)

bu makinaya o parayı verenin ... resmini çekerim :D türkiyede altın kaplama motor valla çaldıkları gbi eritip cumhuriyet yaparlar:D

büyük çapta düğünleri düşünsenize...

damadın babasından damada bi adet altın kaplama motorsiklet ahuahau :D

bu motosiklet geçen günlerde motosiklet.net'te okuduğum bir konuyu hatırlattı bana..

özel yapım (müsterinin boyuna, kilosuna göre..neyse işte..) 100.000 dolarlık bir alet...

aha konuyuda buldum...

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/32584-pahali-bir-oyuncak-vyrus-985c3-4v.html

son olarak;

titanyumun özelliği nedir biliyo musunuz?
60C üstüne çıkarıldığında eski haline döner yani motorunuz çizildiği veya bazı yerleri ezildiği zaman üstüne biraz kaynar su dökmeniz yeter fuarda bunu izlemiştim azerbaycanda ilk bi titanyumu bi aletle ezdiler
sonra üstüne bi cattle dan su döktüler eski hali neyse o adama sordum çok yüksek derecede asıl şeklini veriyorlarmış bence değer

bu madde tek başına titanyum değildir..

nikel- titanyum karışımı olan nitinoldur...

90 derece sıcaklığa ulaşınca madde eski halini geri kazanır..

Son düzenleme:
ya bilirsiniz amerikanlılar kendini üstün görmek isterler bu yüzden boş yere bi sürü saçmalıklara kalkarlar. çok ziyan ederler. hatta geçen gördüğüm bi ankette dünyaya en fazla zarar veren insanlar amerikanlılarmış. benden 0 not aldı

GKN

bende buna oturamam heralde:mrgreen:
sırtıma alır gezdiririm:)

bende buna oturamam heralde:mrgreen:
sırtıma alır gezdiririm:)

abi ne sırtı yaw özel kasa yaptırılır bunun için yanında çelik kasası hediye:mrgreen::mrgreen:

arkadaşlar bu siteye resimi nasıl ekliyoruz bilen varsa bir anlatabilir mi kusra bakmyaın yeri değil ama en güncel topic olduğu için yazıyorum

ben en son imageshack a upload ettim resmi orada karşıma bir sürü link geliyor hangisini alacam ben onun bir yardımcı olsanız

kardeş up load yaptıktan sonra alttaki sıranın ilk karesini yapıştırıyorum ben hadi kolay gelsin:)

Son düzenleme:
:p Söyler misiniz şu beye onunla konuşmuyorum.. ::miiz::::miiz::

alırsanız şu işi yarayabilir paraya sıkıştın grenajın birini git kuyumcuda bozdur

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
neresi altın kaplama bunun yaw
ön amortisör dışında sarı bir yeri yok ki doğru düzgün
2 çizgi çekmişlerdir motora, olmuştur altın kaplama
çok kötü çook

bu arada merak edenler için buyrun nitinol
[YT]proQVrJMPvk[/YT]

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar