en lüks motosiklet

bu yazıyı gazetede okudum ve sizlerle paylaşmak istedim çoook pahalı bir makina ama degermi yorum sizin.............. bence degmez:)

amerikan Ecosse heretic titanium en pahalı motosiklet olarak satışa sunuldu...
altın kaplama aracın satış fiyatı 273 bin dolar ve 207 beygir gücündeki motosikletin kasası tianium...

ahanda buda sitenin linki merak edenlere:p
http://www.ecossemoto.com/intro.htm

http://www.ecossemoto.com/gallery.htm

Son düzenleme:
nan millet bahçeye girer motoru bırakıp altın parçalarını götürür walla:mrgreen:
tamamiyle tehlikeli bi araç:mrgreen:

yine bir amerikan görgüsüzlüğü işte,ne gwerek var böyle bişeye anlamsızlıktan başka bişey değil bence!!!kınıyorum sadece :farao:

yaaani lüzümsuz :pbişey ama siteyii inceledimde cok ilginç makinalar var bilginize:cat:

millet kafayı yemiş abi işleri güçleri yok altın kaplama motosiklet yapıyorlar motosiklet fena değil ama bu para verilmez akıl var mantık var kardeşim paylaşım için sağol dostum..........

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
onun neresi 207 bg yaa şaka gibi :mrgreen:

Toprağım emeğine sağlık.:rendeer:. Arkadaşlara katılıyorum.. Amerika reklamı işte...

Zaten motorlarda kullanlan malzemeye değil onları kullanılabilir hale getiren mühendisliğe para verilir.Yani teknolojisine.Bu motor ham olarak okadar etmeyebilir.Fakat koleksiyoncu için dünyada tek olması bu parayı hakkettiği anlamına gelebilir.Milyon dolarlık otomobillerin arasında bu bişey bile değil

titanyumun özelliği nedir biliyo musunuz?
60C üstüne çıkarıldığında eski haline döner yani motorunuz çizildiği veya bazı yerleri ezildiği zaman üstüne biraz kaynar su dökmeniz yeter fuarda bunu izlemiştim azerbaycanda ilk bi titanyumu bi aletle ezdiler
sonra üstüne bi cattle dan su döktüler eski hali neyse o adama sordum çok yüksek derecede asıl şeklini veriyorlarmış bence değer

Motor güzel görünüyor fakat altınkaplama olayı biraz müzelik bir makinayı andırıyor, belki alıp binenler olacaktır belkide hiç satılmayacak :) we don't know...

Senin hoşuna gitti mi :) Paylaşım için sağol demişsin ama motor hakkında bi yorum yok... :)
:

dur ozaman hemen yazim vey cüzel fındk fıstık ceviz sütlü kahve adana kebaq şalgam gibi motor kanka muahahahah :rendeer::mrgreen: oldu mu tubis ha oldu mu işte oh ohhhhhhhhhhhhhhhh yazdım ya ohhhhhhhhhh

Not:ya madem bi yorum yapacaksınız onu da doğru dürüs yapın konuyu başka yerlere çekmeyin yakıştıramadım kankam sizinle bişeyler paylaşmak istemiş zihniyete bak yaaa :pr:

titanyumun özelliği nedir biliyo musunuz?
60C üstüne çıkarıldığında eski haline döner yani motorunuz çizildiği veya bazı yerleri ezildiği zaman üstüne biraz kaynar su dökmeniz yeter fuarda bunu izlemiştim azerbaycanda ilk bi titanyumu bi aletle ezdiler
sonra üstüne bi cattle dan su döktüler eski hali neyse o adama sordum çok yüksek derecede asıl şeklini veriyorlarmış bence değer

woow bunu bilmiyodum ilginç bişey teşekkürler:cat:

ama altın kaplama oluşu ve pahalı oluşu parasını harcıyacak yer bulamıyanlar için diye düşünüyorum hala:p

dur ozaman hemen yazim vey cüzel fındk fıstık ceviz sütlü kahve adana kebaq şalgam gibi motor kanka muahahahah :rendeer::mrgreen: oldu mu tubis ha oldu mu işte oh ohhhhhhhhhhhhhhhh yazdım ya ohhhhhhhhhh

Not:ya madem bi yorum yapacaksınız onu da doğru dürüs yapın konuyu başka yerlere çekmeyin yakıştıramadım kankam sizinle bişeyler paylaşmak istemiş zihniyete bak yaaa :pr:

furkan yeter yaw konudan sapmayalım yanlış anlaşılmalar olmasın lütfen

Son düzenleme:

Tamam yazmıyorum işte sizin topiclerinize bi daha, küstüm.. :salut::salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar